Anna Dello Russo își vinde hainele pe Instagram

Celebra Anna Dello Russo își vinde câteva piese importante din garderoba ei, iar acum pot fi ale tale.

Anna Dello Russo își vinde hainele pe Instagram

Considerată o legendă a modei, Anna Dello Russo este o apariție foarte așteptată la fiecare Fashion Week și nu numai. Cu o reputație incontestabilă în ceea ce privește ținutele ieșite din comun, reușește mereu să impresioneze prin asocierile stilistice pe care le face. Și acum, cateva piese din arhiva garderobei sale îți pot aparține.

Editorul italian își vinde cele mai prețioase 150 de piese din garderobă, inclusiv accesorii. Vânzarea va fi efectuată prin intermediul insta story-urilor de pe Instagramul „Net-A-Porter” și va avea loc pe data de 25 februarie, iar toate veniturile vor fi direcționate către Fundația Britanică de Educație a Consiliului de Modă.

De asemenea, o sa fie și o licitație pe 24 februarie, la „Christie” cu 30 dintre cele mai valoroase piese vestimentare pe care aceasta le deține.

Ce a impulsionat-o să își vândă garderoba ?

Potrivit declarației  Annei Dello Russo, dragostea și compromisul sunt egale. „Când l-am întâlnit pe Angelo, l-am întrebat unde ar trebui să îmi așez hainele, iar el mi-a răspuns că nu avem spațiul necesar pentru așa ceva. „ Atunci am realizat că trebuie să dau spațiu vieții mele, iar acest lucru m-a impulsionat să îmi scot la licitație obiectele vestimentare, pentru a face alți oameni fericiți.

Cu toate că este considerată un adevărat personaj când vine vorba despe stil, aceasta își dorește ca cei ce îi vor cumpăra o parte din lucruri, să le poarte cu multă mândrie și dragoste.

Citește și:
O zi memorabilă la New York Fashion Week

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion