Andreea Tincu & Sense, la Athens Xclusive Designers Week

Colectia toamna iarna 2011/2012 semnata Andreea Tincu & Sense a fost primita cu aplauze in cadrul Athens Xclusive Designers Week.

Colectia Andreea Tincu & Sense toamna-iarna 2011/2012 este intitulata sugestiv “The Order of The Book”. Un ordin al cartii, un loc incarcat de cultura unde a fost prezentata colectia, o realizare tehnica si estetica deosebita, in care straturi de matase reproduc fidel paginile intr-o maniera originala si rafinata.

Este o colectie in alb ivoriu, gri si negru, cu cateva accente de rosu si violet. Pielea eco, lana, tricotajele si matasea sunt materialele care dau viata tinutelor in timp ce broderiile transmit mesaje de cultura, sonete din Shakespeare sau povestea colectiei in sine. Personajul central are puternice linii masculine,foarte young iar styling-ul te duce cu gandul la vremuri trecute.

O colectie gotica in plin secol modern, un mesaj cultural catre o lume care pare sa piarda din vedere cartea in favoarea internet-ului. Este cumva un paradox deoarece in final tocmai pe acest site online se scrie despre cartea in sine.

Colectia va fi disponibila in magazinul Cocor sau direct de pe www.andreeatincu.com, www.fashionsense.ro. Incaltamintea este semnata Il Passo.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion