Alexander Wang va lansa o a doua colectie in colaborare cu Adidas

Dupa succesul fulminant de la prima colaborare, Alexander Wang ne ofera indicii despre urmatoarea.

Alexander Wang va lansa o a doua colectie in colaborare cu Adidas

In septembrie anul trecut a dezvaluit designerul cateva piese all-black din colectia sa in colaborare cu Adidas. Modelele din cadrul show-ului au defilat in costume de trening negre, care aveau logo-ul bine cunoscut Adidas intors invers. Cateva piese purtate de modele au fost scoase spre vanzare in cateva magazine din New York si Tokio dar intreaga colectie este asteptata sa apara incepand din primavara.

Surse relateaza ca la obisnuitele modele all-black afisate in cadrul prezentarii de moda, se vor adauga si modele pline de culoare: Aceasta colectie va contine culori iconice pentru Adidas, ca albastrul metalic, verdele Stan Smith si orange-ul puternic de pe tricourile de fotbal, a povestit Wang pentru The Wall Steet Journal.

Colectia va fi un mult asteptat eveniment la Saptamana Modei de la New York iar atunci cand va ajunge in magazine va avea preturi cuprinse intre 80 si 450 dolari.

Citeste si:
Kylie Jenner va aparea in noua campanie Alexander Wang

Daca aceasta prima colectie o sa fie accesibila publicului larg abia in primavara, Wang deja lucreaza la a doua colectie la care lucreaza cu vicepresedintele de design de la Adidas, Mic Galway. Designerul doar a confirmat prelungirea colaborarii cu Adidas si nu a mai oferit si alte detalii legate de acest subiect.

Se pare ca vom asista la o colaborare de lunga durata intre cele doua parti si nu putem decat sa asteptam cu entuziasm ideile indraznete ale lui Wang imbinate cu clasicele piese din arhiva Adidas, din colectiile viitoare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
evedete.ro
Mai multe din fashion