Agnes Toma in cadrul Galei Avanpremiere – noiembrie 2010

Cel mai recent eveniment de moda al acestui an – AVANPREMIERE – Fashion and Lifestyle, s-a desfasurat intre 16-18 noiembrie 2010 si a culminat cu Gala Avanpremiere in cadrul careia 10 designeri romani si-au prezentat colectiile de primavara-vara 2011.

In acest context, Agnes Toma a lansat un preview al colectiei sezonului urmator, un sezon care, pentru designer, reprezinta o intoarcere la o exprimare minimala, la forme simple si epurate, la un concept sintetizat in tema: “Echilibru. Androgin?

Amprenta de MINIMALISM vs. MASCULIN defineste colectia, acestea reprezentand doua dintre cele mai puternice tendinte ale sezonului primavara-vara 2011, dar si a evolutiei modei in general.

In colectie s-au folosit materialele speciale, de ultima generatie, ultra-feminine: satin de matase, organza translucida sau mata din fibra naturala, voal spumos din matase naturala, stofe cu tuseu satinat din lana fina in amestec cu matase, tul fin, paiete si stofa cu lurex.

Echilibrul masculin – feminin – este exprimat prin reinterpretarea tiparului masculin si transpunerea acestuia in palierul feminitatii: sacouri extra large, umeri cazuti, veste supradimensionate, pantaloni clasici masculini, in asociere cu rochii croite in linii minimale, prin reinterpretarea tiparelor traditionale, elemente rigide in contrapunct cu o stare de lejeritate si comoditate asumata, finisaje impecabile si piese atent construite in contrapunct cu detalii nefinisate ce exprima o asimetrie asumata.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion