A fost dezvăluită tema pentru Gala MET 2020

După mai multe luni de așteptare a fost dezvăluită tema Galei MET 2020, cel mai așteptat eveniment pentru pasionații de modă.

A fost dezvăluită tema pentru Gala MET 2020

Gala MET de anul acesta ne-a oferit o mulțime de ținute extravagante, însă este momentul să ne pregătim pentru următorul eveniment, fiind anunțată și tema.

Gala MET 2020 va avea tema „About Time: Fashion and Duration” (Despre timp: Modă și Durată). În cazul în care te întrebai la ce se referă tema de anul acesta, află că expoziția inspirată de Virginia Woolf și filozoful francez Henri Bergson va cuprinde ținute din ultimii 150 de ani (din 1870 până în zilele noastre), această temă fiind aleasă și pentru a corespunde cu aniversarea a 150 de ani Muzeului Metropolitan de Artă.

Principala sursă de inspirație pentru această tema a fost filmul Orlando (1992), care se bazează pe romanul cu același nume scris de Virginia Woolf. În film, Tilda Swinton poartă ținute inspirate din secolul XVII-XIX, așadar anul următor vom vedea ținute grandioase și inedite.

Având în vedere că este vorba despre 150 de ani de modă, această ediție ar putea aduce costume abstracte și eclectice la Gala MET, celebritățile având nenumărate posibilități pentru a-și alege ținuta perfectă.

Gazdele evenimentului de anul viitor vor fi Meryl Streep, Emma Stone, Lin-Manuel Miranda și Nicolas Ghesquiere, designerul Louis Vuitton, brand care va fi și sponsorul evenimentului.

Gala MET 2020 va avea loc pe 4 mai la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, iar expoziția va fi deschisă publicului pe 7 mai 2020.

Citește și:
Momentele pe care le-ai pierdut de la Met Gala 2019

Foto: Profimedia

Recomandari
Mai multe din fashion