8 reguli de a purta carourile în acest sezon

În caz că nu ai citit încă ediția de august a revistei ELLE și nu ești deja la curent cu cele mai importante tendințe pentru noul sezon de toamnă- iarnă 2018/2019, mă văd nevoită să îți dau eu vestea că unul dintre cele mai importante trend-uri se rezumă la… carouri.

Ei bine da, la prima vedere vei spune probabil că ceva mai plictisitor sau bătrânicios nu există decât carourile. Și eu îmi aduc aminte de zilele când încerca mama să mă îmbrace cu fuste ecossaise (în carouri scoțiene) și pur și simplu le detestam și mi se păreau de cucoană!

Dar am învățat că în modă este mai bine să adopți rapid zicala Never say never, căci iată-mă în 2018 o adeptă a carourilor! Și da, acest articol este o pledoarie pentru ele cu care sper să te convertesc și pe tine la acest trend.

Fără să facem acum istoria modei, îți povestesc foarte pe scurt că în acest sezon, carourile nu sunt deloc previzibile! Fie că vorbim despre culori sau despre variante de styling, multitudinea de metode prin care putem să purtăm carouri este atât de vastă, încât nu ai cum să nu încerci măcar câteva opțiuni!

Haide să începem! Răsfoiește galeria noastră și descoperă 8 reguli de a purta carourile în acest sezon.

Nu-i așa că te-am convins de faptul că în acest sezon carourile nu sunt deloc plictisitoare?

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Laura Cosoi

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion