8 piese (nu foarte scumpe) care te vor ajuta să mai uiți, măcar un pic, de pandemie

N-aș vrea ca acest mic text să sune așa, ridicol. Adică țara arde și baba se piaptănă. Adică e pandemie, iar eu vă îndemn să faceți shopping, în loc să vă îndemn să faceți economii.

Dar suntem, totuși, o revistă de modă. Iar eu sunt fashion editor, deci trebuie să vă îndemn inclusiv la a face shopping.

O altă chestiune pe care îmi doream să o aduc în discuție, dacă tot m-am pus să scriu, ar fi legată de întrebarea pe care o primesc des, foarte des, din ce în ce mai des – „ce se poartă?”

Aș vrea să clarific un aspect – se poartă orice, fix orice. Atâta vreme cât te simți confortabil într-o piesă vestimentară, cred că e suficient.

Sigur, putem vorbi despre tendințe la infinit, dar nu e vorba doar despre tendințe. E vorba și de ce îți place. Uite, în acest material veți găsi inclusiv o haină din lână de la COS, ce imită blana sintetică. Sigur, încă se poartă, sigur, haine similare are deja jumătate de mapamond, dar s-ar putea ca ție să nu-ți placă neapărat. Deci nu achiziționa ceva, orice, doar pentru că se poartă. Cumpără când realmente îți place!

Dar să revenim la produsele noastre, acele 8 piese nu foarte scumpe, cu care mă lăudam în titlu. Iată care sunt alegerile mele pentru săptămâna aceasta.

Citește și:
Top 8 ținute de podium pe care le poți intrepreta și tu

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion