5 idei de cadouri prin care vei surprinde orice femeie!

5 idei de cadouri prin care vei surprinde orice femeie!

Indiferent că ești bărbat sau femeie în luna sărbătorilor de iarnă este momentul când faci cele mai impresionante cadouri din tot anul. Entuziasmul, bucuria, tradițiile, revederea tuturor celor dragi din familie cu ocazia Crăciunului, magia care descrie această perioadă, toate acestea ne impulsionează să oferim cele mai speciale daruri de Moș Crăciun! Așteptăm cu nerăbdare atmosfera sărbătorilor de iarnă iar unul dintre motivele principale este bucuria cadourilor care de care mai memorabile ce în timp se transformă în amintiri de neuitat. Să primim sau să dăruim cadouri mai ales în această perioadă reprezintă momente unice de bucurie și afecțiune care ne leagă de persoanele dragi nouă.
Și pentru că această perioadă este una foarte plină cu fel de fel de pregătiri și lucruri de care trebuie să te ocupi, noi, echipa de asistență a moșului, îți suntem aproape și te ajutăm să alegi cele mai frumoase cadouri din colecțiile de bijuterii din argint Janette. pentru doamnele și domnișoarele dragi vouă. Bijuteriile sunt cele mai deosebite cadouri care fac fericită orice femeie iar tu, cel care dăruiești, vei rămâne autorul acelor clipe pe care nu le va uita niciodată!
Am ales special pentru ele, bijuterii elegante din argint cu pietre semiprețioase, perle sau cristale care le vor pune în valoare feminitatea și eleganța ținutelor pe care le vor purta.

Iată recomandările noastre, rezumate în 5 idei de cadouri de Crăciun pentru femei:

  1. Cercei din argint cu pietre strălucitoare de zirconiu fațetat și cristale de marcasită, detalii vintage, lungime medie, foarte eleganți, păstrează nuanța tradițională a sezonului, roșul intens și profund, potriviți ținutelor elegante care se doresc remarcate și apreciate.

  1. Doamnelor delicate cu gusturi alese le dăruiești bijuterii cu perle. Nemuritoarele, unicele perle, iubite și apreciate de-a lungul tuturor timpurilor. O pereche de cercei din argint cu perle reprezintă cadoul de vis al oricărei femei pentru care eleganța și detaliile sunt importante și dictează regulile de stil. Model candelabru de inspirație victoriană, împodobit cu cristale strălucitoare care o vor transpune în imaginea unei regine din povești.

  1. O altă idee de cadou, preferată în special de domnii care cunosc foarte bine gusturile și preferințele aleselor lor, varianta completă de bijuterii care îmbină modernul și clasicul este setul din argint, compus din cercei și pandantiv. Nuanțe răpitoare de albastru-regal care vor accentua eleganța și rafinamentul ținutelor de ocazie sau a celor de seară în general.

  1. Un cadou încântător care de obicei o femeie și-l dăruiește singură este colierul din argint cu cristale strălucitoare. Acesta va fi piesa de rezistență care va atrage toată admirația, conturând originalitatea și personalitatea purtătoarei. Noi suntem de părere că și-l va dărui singură pentru că reprezintă un accesoriu pretențios iar din varietatea modelelor cu siguranță te vei îndrăgosti iremediabil de cel care se potrivește perfect caracterului și felului în care vrei să te simți atunci când îl porți.

  1. Din colecțiile de bijuterii, domnișoarele vor prefera, alături de cercei și brățări, pandantivele din argint cu pietre sau fără pietre în formă de aripi, inimioare, pandantive tip casetuțe care se deschid și unde pot păstra o mică amintire, modele fluturi, libelule, semnul infinit, modele florale sau cu influențe boho. Pandantivele din argint pot fi asortate cu ușurință aproape oricărui tip de ținută și nu se vor demoda niciodată.

Este momentul din an în care bucuria de a dărui ne aduce împreună și ne oferă clipe unice alături de cei dragi. Bijuteriile din argint Janette reprezintă acel cadou special care va pune în valoare frumusețea acestor clipe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion