5 conturi fashion de Instagram pe care să le urmărești cât stai acasă

Canalele de social media au devenit extrem de importante în aceste momente în care întrega lume este „înghețată”, așa că iată 5 dintre conturile noastre preferate de Instagram.

Deja de la ora prânzului aproape că ni se termină bateria la telefon. Și asta pentru că ne luam mai toate informațiile de pe Social Media. În afară de asta însă, cu toții simțim și nevoia unei glume, al unui îndem fashion, a unei rețete, a unei idei de antrenament sportiv sau chiar a unei discuții live pe Stories. Așa că, iată pe cine urmărim noi:

1. Caro Daur @carodaur

A fost protagonista copertei noastre anul trecut în mai, trăiește în Hamburg (asta când nu călătorește pe tot globul) iar în aceste zile te sfătuiesc să o urmărești mai ales pentru exercițiile sportive pe care ți le propune pe canalul ei de youtube. În afară de asta, poți naviga pe contul ei de Instagram pentru a te inspira din ținutele ei minimaliste, dar extrem de fashion.

2. Leandra (Medine) Cohen @leandramcohen

Este creierul din spatele site-ului îndrăzneț cu o viziune actuală despre modă și lifestyle, Manrepeller. Ei bine, Leandra are două fetițe gemene încă mici, este extrem de funny, autentică și naturală iar în această perioadă postează cele mai „normale” fotografii și mesaje de care avem cu toții nevoie de fapt. Nimic nu trebuie să mai fie fals azi!

3. Chiara Ferragni @chiaraferragni

Chiar dacă o ai deja în feed, te sfătuim să o urmărești în aceste zile, este un fenomen, este interesant să fii martora vieții ei și a familiei ei, aflate în carantină la Milano de săptămâni bune. Să nu uităm nici de suma impresionată de bani strânsă de ea pentru a ajuta spitalele din Italia. Pe scurt, nu dispera, toată lumea trece prin asta, dar când ai pe cineva care a experimentat ceva asemănător dinaintea ta, te mai calmează și îți dă speranțe că vei „supraviețui”. Încearcă să te adaptezi oricărei situații așa cum o face și ea. Spre exemplu, băiețelul ei Leo, în vârstă de 2 ani își serbează ziua în carantină, iar ea i-a gătit pentru prima dată o tartă!

4. Viktoria Rader @vikyandthekid

În afară de faptul că am cunoscut-o personal și este adorabilă și plină de viață, are un cont de Instagram „cald și primitor”. Stilul ei de viață este echilibrat. Cum îți reorganizezi dulapul, ce activități faci cu copiii tăi în casă încă 10 săptămâni (se pare că acesta este primul termen dat de către medici) sau ce feluri de mâncare sănătoase să gătești cât mai rapid? Află toate acestea informații de la Viktoria, îți promit că te vei împrieteni cu ea „virtual”.

5. Roxana Voloșeniuc @roxanavoloseniuc

Redactorul șef și publisher-ul revistei Elle, omul care face modă dintotdeauna are un cont de Instagram extrem de stylish dar în același timp și foarte bine pus la punct cu tot cea ce se petrece în lume. Așadar, de la ea îți poți lua toate informațiile reale legate de știrile de ultimă oră dar și pe cele despre modă & beauty. Și nu în ultimul rând, îți poți crea un stil inspirându-te de la ea.

Citește și:
Stilul contează chiar și pentru cei care cred că nu contează!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion