5 achizitii-cheie pentru o toamna fabuloasa

Cand vine vorba despre achizitiile esentiale de toamna ale femeii moderne nu exista un ghid standard: iti cumperi ce te inspira, ce ti se potriveste sau ce iti lipseste.

5 achizitii-cheie pentru o toamna fabuloasa

Dar daca tot a venit vorba despre achizitii de toamna, m-am gandit sa iti recomand cateva elemente esentiale despre care eu am ferma convingere ca pot schimba scenariul acestei toamne, dintr-un scenariu mohorat, intr-unul sexy. Tie, sau poate cuiva drag.

Pantofii momentului

A venit momentul sa uiti de clasicii pantofi stiletto si sa iti achizitionezi o pereche de pantofi retro, cu tocul acela babesc si estetica de inspiratie 60s, exact ca acestia. Sunt o alegere foarte fresh si imprevizibila!

SHOP AT departmentstore.ro, 469.90 lei

Sacoul oversized

Acest sacou masculin, cu umerii accentuati si cu detalii din perle si ciucuri este o piesa superba atat pentru seara cat si pentru o tinuta mai pretioasa, de zi. Va arata senzational cu o pereche de pantaloni albi, conici si o pereche de stiletto, dar si cu o pereche de jeansi cu talie inalta si o pereche de pantofi de inspiratie masculina.

SHOP AT departmentstore.ro, 2,400.00 lei

Geanta retro

Cand cauti o geanta cu impact vizual extrem de penetrant, o investitie sigura este o geanta retro. Sofisticata prin simplitatea a, iti va da un aer dramatic.

SHOP AT departmentstore.ro, 199.90 lei

Inelul cu Pana

Intotdeauna merita sa investesti in bijuterii care nu se vor demoda niciodata. Asa cum este acest inel din argint lucios in forma de pene, care este epitomul romantismului si simplitatii.

SHOP AT departmentstore.ro,  65.00 lei

Parfumurile cu aroma Africii

Ai mai incercat vreodata parfumuri din extracte 100% naturale? Crede-ma, nu seamana cu nimic din ce ai mirosit pana acum! Te vor surprinde prin autenticitatea miresmelor lor exotice, care isi au radacinile in inima Africii. Si pentru ca nu te-ai putea hotari la un singur parfum, le poti avea pe toate cinci cu acest Discovery Set!

SHOP AT departmentstore.ro, 95.00 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion