11 piese esențiale sub 300 lei pentru un weekend șic la țară

Dacă consideri că o escapadă în mediul rural nu are cum să fie stylish, sunt aici să te contrazic.

Este vremea ideală pentru a petrece weekend-uri relaxate la țară, în natură, alături de bunici și de familie. Dar înainte de a te apuca să-ți faci bagajul, aruncă un ochi asupra acestor piese must-have, ideale pentru un sfârșit de săptămână, atât relaxat cât și stylish. Pentru că, deși ești departe de ochii pretențioși ai lumii de oraș, este un cadru propice pentru a-ți face poze cool pe care le poți posta apoi pe social media. Fie că preferi aventurile în natură, plimbările prin sat sau să petreci timpul cu oamenii plini de viață de acolo, nu trebuie sub nicio formă să renunți la stil. Iar acesta poate fi îmbinat cu succes cu confortul.

Ideal ar fi să prinzi vreme frumoasă, soare și temperaturi potrivite, iar pentru acestea nu ai nevoie decât de o rochie într-o nuanță caldă de galben cu imprimeu gingham, o pălărie din paie care să te ferească de insolații, ochelari de soare împotriva razelor nocive ale soarelui și o pereche de sandale confortabile. Dacă există și un lac în apropiere, un costum de baie întreg este alegerea perfectă. Iar dacă preferi plimbările liniștitoare în natură, o pereche de bermude de culoare bej și o cămașă cu nojițe pe talie îți vor conferi un aer deosebit de fresh. Nu uita să ai la tine și o geantă încăpătoare, potrivită contextului și de preferat tot din paie, în care poți căra după tine tot ce ai nevoie. În special o sticlă cu apă și o loțiune cu sunscreen puternic.

Seara temperaturile scad, chiar și în sezonul cald, așa că este musai să ai în bagaj și o salopetă, lejeră, cu mânecă lungă. Eu îți sugerez una din denim, probabil materialul cel mai confortabil, versatil, dar și deosebit de actual și fresh, care reprezintă și sezonul acesta una dintre tendințele principale. Există întotdeauna și posibilitatea de a ploua, deci nu uita să mai iei cu tine o jachetă impermeabilă de ploaie și o pereche de cizme din cauciuc. Nu te speria că ar fi prea basic, din contra, poți construi cu ele un look-uri deosebit de actuale și funcționale în același timp. Totul este despre cum combini piesele între ele, deci asigură-te de acasă că iei în valiză elemente care merg toate unele cu altele. Curaj și weekend plăcut!

Citește și:
Fashion trend: Mânecile bufante

Foto: PR, Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion