10 salopete micro mini care îți vor face vara mai ușoară!

Alege salopeta visurilor tale din selecția editorilor Elle și află cu ce o poți purta pentru a fi sexy & stylish.

Salopeta este piesa de rezistență a acestei veri, dar și piesa de rezistență a garderobei mele. Trebuie să recunosc că am dulapul plin de salopete și le ador din simplul motiv că nu mai au nevoie de prea mult styling. Salopeta are personalitate, este versatilă ,dar și foarte comodă în același timp. În caz că te întrebai dacă o poți purta chiar și cu pereche de stiletto, ei bine, raspunsul este pozitiv. Iată tips-urile mele:

1. Achiziționează o salopetă micro-mini oversized, cu două numere mai mare astfel încât să îți vină lejer, baggy style, și să o porți cu o pereche de flip flops. Lasă nasturii acesteia descheiați și pune pe dedesubt un costum de baie și ești pregătită pentru plajă. Nu îți mai trebuie decât un coș mare din rafie în care să pui toate accesoriile și cremele de care ai nevoie pentru plajă. Era să uit să îți mai spun să porți un turban și nu o pălărie!

2. Alege o salopetă albă, imaculată, pentru o seară petrecută la marginea piscinei cu iubitul tău! Accesorizează-ți salopeta cu multe lanțuri aurii, subțiri de lungimi diferite, aplică pe pleoape un fard de ochi cu particule aurii și adaugă o pereche de sandale cu nojițe subțiri, tot aurii, pe care să le legi până sus pe gambe. În cazul în care nu ești adepta sandalelor legate pe gleznă, înlocuiește-le cu o pereche de stiletto aurii.

3. Îți plac imprimeurile? Atunci îți propun să îți cumperi o salopetă animal print sau înflorată, căreia să îi accentuezi talia cu un brâu lat peste care să adaugi o curea subțire. Efectul va fi wow! Nu purta tocuri prea înalte, alege mai degrabă o pereche de sandale cu platforme.

Citește și:
Top 10 fuste plisate ale verii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din fashion