Vanessa Bruno

Pentru designer, cel mai important lucru este ca "femeia sa se simta comfortabil si in mare parte moda nu are legatura cu aceasta, ci este un circ. Hainele trebuie sa scoata in evidenta caracterul unui persoane, nu sa le transforme intr-o caricatura a acelei persoane."

Vanessa Bruno

Despre Vanessa Bruno se stie ca este o maestra a hainelor stylish si extraordinar de comode . De unde a mostenit aceasta? De la tatal care a fondat casa de moda frantuzeasca Emmanuelle Khan (echivalentul englezesc al lui Mary Quant) si a unui supermodel danez din anii saizeci.

Dupa experienta acumulata in stagiile de pregatire facute la Michel-Klein si Dorothee Bis, in 1992, la numai douazeci si patru de ani, isi lanseaza propria casa de moda si isi deschide primul magazin in Japonia, unde se bucura de un real succes, apoi un boutique la Paris cu incaltaminte si accesorii.

De la lansarea casei de moda in 1997 si-a facut un nume pentru hainele accesibile adresate femeilor care tin mai degraba sa arate si sa simta bine decat sa fie la moda .

De obicei este inspirata de: "un cantec spledid de Carole King – ceva frumos dar si sensibil, nu vreau sa fiu prea copilaroasa cu hainele mele, feminin e perfect, dar trebuie sa fie purtate cu ceva mai neobisnuit, dus la extreme, precum jachete masculine sau pantaloni."

Pentru designer, ea considera ca cel mai important lucru este ca "femeia sa se simta comfortabil si in mare parte moda nu are legatura cu aceasta, ci este un circ. Hainele trebuie sa scoata in evidenta caracterul unui persoane, nu sa le transforme intr-o caricatura a acelei persoane."

Stilul Bruno este simplu dar intotdeauna detaliat, delicat, modern, personal si natural. Gwyneth Paltrow si Vanessa Paradis sunt admiratoare declarate a hainelor sale chic.

Tinutele sunt intotdeauna atat de purtabile si comfortabile incat modelele pot foarte usor sa paseasca de pe podium pe strazile Parisului, ca mai tarziu sa fie fotografiate si sa apara in bine cunoscutului "street blog", "The Sartoralist". "In timpul procesului de creatie, nu am o viziune a unui personaj si nu incerc sa fac o mare declaratie: Eu doar vreau sa fac haine pe care femeile sa le poata purta."

Foto:Hepta

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion