Phillip Lim

Designerul in virsta de 37 de ani s-a nascut in Long Beach, California.

Phillip Lim

Dupa ce a lucrat pentru Katayone Adeli si Development, imbinind stilul sport american cu detalii sofisticate, Phillip Lim si-a facut aparitia ca „o voce“ singulara pe scena modei, in 2004.

Aproape peste noapte, colectia lui a devenit preferata unor vedete precum Natalie Portman sau Kate Hudson.

In 2007, lui Lim i s-a decernat mult rivnitul premiu Swarovski pentru moda feminina, un eveniment pe care designerul american il descrie ca fiind „total suprarealist“.

„A fost cel mai nebun moment de care am avut parte in lumea modei. Stateam acolo, in fata tuturor si i-am zarit pe Ralph Lauren si pe Oprah aplaudindu-ma!“

Intuind ce-si doresc femeile sa poarte in viata de zi cu zi, Lim s-a decis sa faca inca un pas, punind bazele unei linii de accesorii, pentru care a colaborat cu Nicholas Kirkwood (la pantofi) si cu Ligia Dias (la bijuterii si la hainele pentru copii)

Cu toate acestea, Lim declara ca nu-si doreste ca brand-ul lui sa se transforme intr-unul de lifestyle, in genul Ralph Lauren. „Vreau sa pot lua singur toate deciziile si sa-mi mentin propriul ritm. Pentru mine, nu exista alta optiune!“

Muza pentru toate colectiile semnat Phillip Lim este orasul New York – simpla, individualista si femininna. Lim adora materialele luxoase cu detalii neasteptate, reusind astfel sa confere fiecarui obiect vestimentar personalitate.

Tinutele sale sunt preferate de vedete precum Kate Hudson, Kate Bosworth, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Rosie Huntingdon-Whiteley,  Debra Messing, Camilla Belle.
 

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion