Ingrid Vlasov

Devenita o prezenta constanta in calendarul oficial al celei mai importante saptamani a modei din lume - Paris Fashion Week, Ingrid Vlasov si-a prezentat, pe 4 octombrie, colectia prêt-à-porter primavara-vara 2012.

“Les Ailes” – colectia creata pentru sezonul primavara-vara 2012 a combinat, intr-o maniera poetica si definitorie pentru stilul Ingrid Vlasov, doua surse de inspiratie: zborul elansat sugerat de pasarile lui Constantin Brancusi si dansul-plutire si eleganta aproape imateriala din filmul “Top Hat”.

Pe podium au plutit siluete feminine, linii fluide, franjuri delicate si printuri-accent. Combinatiile de matase si dantela, decupaje si suprapuneri, dar mai ales penajul delicat si stropii revigoranti de culoare au deschis aripile unei colectii speciale intr-o cromatica aparte.

Ingrid Vlasov: “Pentru primavara-vara 2012 mi-am lasat spiritul sa danseze…pe cer. M-am simtit ca o pasare in zbor, mi-am deschis aripile si am gasit echilibrul.”

Echipa care a fost alaturi de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week in acest sezon: stilist – Patti Wilson, make-up artist – Sils Bruinsma, hair – Laurent Philippon, fotograf – Dan Lecca, muzica – Mode-F, productie – Mathieu Gallix.

Show-ul a avut loc in decorul glam al Salonului Opera din Le Grand Hotel Intercontinental. “Mi-a placut mult atmosfera romantica a salonului Opera. In plus, este una din locatiile folosite si de Balmain, Vivienne Westwood sau Givenchy” declara Ingrid Vlasov, despre locatia aleasa pentru prezentare.

Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent pentru a cincea oara consecutiv la saptamana modei de la Paris.

Colectia poate fi vizionata pe site-ul www.ingridvlasov.com.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion