Wagner Arte lansează magazinul online Wagnerarteshop.com

Wagner Arte lansează miercuri 7 noiembrie magazinul online wagnerarteshop.com în cadrul unui eveniment care va avea loc la The Institute The Cafe.

Wagner Arte lansează magazinul online Wagnerarteshop.com

Din tihna atelierului cu aer interbelic din Cotroceni, Wagner Arte s-a mutat, cu o parte dintre creațiile sale, în spațiul virtual, unde au amenajat și decorat propriul magazin – Wagner Arte. Au adus pe raft' bijuterii prețioase și colecții „art de la table”, din porțelan pictat manual, dar nu numai atât: în magazinul online Wagnerarteshop.com, te întâmpină cu drag de frumos, eleganță clasică și inovație. Toate acestea sunt rezultatul pensulei fine de miniaturist a Anei Wagner, care lucrează alături de artiștii colaboratori ai atelierului şi a Irinei Wagner (sora artistei) ce se ocupă de managementul acestei afaceri de familie.

Petrecerea va fi deschisă de Diana Florina Cosmin (Fine Society) si Tuncay Ozturk (Medicine Park).

Marca 'Wagner Arte Frumoase si Povești' s-a impus pe scena manufacturilor românești prin poveștile așternute pe porțelanuri cu tehnici clasice de pictură manuală. Îmbinarea dintre rigoarea tehnicii handmade – mereu rafinată – și fantezia subiectelor este caracteristica mărcii Wagner Arte.

Toate produsele Wagner Arte sunt realizate manual, piesă cu piesă, cu multă atenție pentru detaliu, porțelanul fiind pictat manual sau decorat prin tehnica decalco. Din acest motiv, fiecare obiect creat în atelierul Wagner Arte, chiar dacă face parte dintr-o colecție unitară, va avea propria poveste și amprentă.

În ultimii ani, Wagner Arte a pus accentul pe produsele de lux, handmade și de serie mică, cu un grad mare de rafinament, adevărate piese de colecție, care se pot transmite din generație în generație. Atelierul continuă să producă și obiecte de serie mai mare și la prețuri modice, în tehnica decalco.

Îi găsiți în continuare, pentru vizite pe îndelete, ceai și cafea, în showroom-ul din București, strada Gheorghe Marinescu nr. 4, etaj 1. Program de vizitare Wagner Arte: luni-vineri, 10.00 – 19.00, sâmbătă 10.00-14.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration