Trufe de ciocolata amaruie

Ai nevoie de doar cateva ingrediente pentru a prepara aceste mici delicii de ciocolata.

Trufe de ciocolata amaruie

Pentru aprox. 40 de trufe.

Ingrediente:

  • 500 g. de ciocolata amaruie (min. 70% cacao),
  • 50 cl. frisca lichida,
  • 50 g. unt topit.

Pentru decor: cacao pudra.

Preparare:

Cu o zi inainte, se pune la fiert frisca lichida. Cu ajutorul unui cutit se taie ciocolata in bucati mari. Se pun apoi intr-un castron.

Se varsa incet frisca fierbinte peste bucatile de ciocolata. Amestecul trebuie sa devina omogen.

Citeste si:
Bananele – ingredientul principal in 5 retete sanatoase

Incorporati untul topit si bateti cu mixerul pana se obtine o crema elastica. Varsati totul intr-un castron si pastrati la frigider peste noapte.

A doua zi formati cu lingurita bulgari mici pe care-i tavaliti prin cacao pudra sau nuca de cocos. Se conserva intr-o cutie ermetica, la rece.

Foto: Shuttestock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration