Svea deschide un showroom cu o noua gama de bucatarii

SVEA Grup deschide un nou showroom in Bucuresti (Soseaua Stefan cel Mare nr 15) sub conceptul "Studioul de bucatarii" prezentandu-va o noua gama de bucatarii -Tulipana, bucatarii cu personalitate la un pret accesibil!

Svea va ofera o noua gama: Tulipana! Cu o paleta larga de culori, linii moderne si un pret accesibil, Tulipana cu siguranta va intruni toate exigentele dumneavoastra in materie de design, functionalitate si caldura. Noua gama Tulipana este accesibila tuturor, pretul pe compozitie standard pleaca de la 5990 ron, pe o lungime de 2.4m liniari.

Tulipana are acum solutii pentru un aspect unitar al casei, oferindu-va si elemente de living, iar designul versatil este potrivit pentru toate varstele, inclusiv pentru camerele de tineret.

Svea reprezinta inovatie, design, tehnologie si calitate. Totul este creat pentru a se potrivi perfect in caminul tau fie ca vei adopta o linie traditionala sau esti adeptul ultimelor tendinte cu un design minimalist.

SVEA mobila de bucatarie

Specialistii Svea va ofera servicii complete de proiectare, consiliere si design pentru a alege solutia potrivita spatiului dumneavoastra, vin in intampinarea dorintelor dumneavoastra oferind solutii integrate pentru ca bucataria sa devina inima casei: centru de activitati, locul ideal pentru cafeaua de dimineata.

Studioul de bucatarii este locul in care vedeti cum diferite elemente de design pot fi mixate astfel incat totul prinde contur si devine bucataria pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.

SVEA mobila de bucatarie

Studioul de bucatarii Svea
Bucuresti, Sos Stefan cel Mare nr 15; Tel/fax 021/413.10.82

Studioul de bucatarii Svea
Bucuresti, Sos Pipera Tunari nr 47; Tel/fax 031-425.48.07

Showroom
Bucuresti, Bd Decebal nr 1, Sector 3, Tel/fax 021/321.36.54

Showroom Galati
Str. Gheorghe Doja, nr. 12, bl. DJ, parter; Tel 0723.238.639

www.svea.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration