SPA la tine acasa

Interesul. Pentru lucruri frumoase, pentru placeri vizuale. Si-atat. Pentru ca o atmosfera de vis se poate obtine mai ales cu lucruri simple. Iata cateva idei care sa-ti transforme baia intr-un home-spa.

Prosoapele de la Bell’Agio si spuma de baie de la Descamps au fost expuse intr-un cadru romantic folosind o corola de margareta. Simplu si de efect.

Un vas din sticla transparenta de la Bo Concept a fost imbogatit simplu (stiu, ne repetam, dar asta este si ideea…) cu trei maci albi. Pot sta in orice colt din baie, iar atmosfera este garantat mai serena.

Nimic mai potrivit decat bambusul, intr-un vas elegant, de la Inside by Innova. Rezista in spatii slab luminate si este o planta mereu la moda.

Aceeasi su­gestie si pentru vasul de la Mobexpert, in plus cu niste pietre de rau care se pot transforma intr-o decoratiune demna de o atmosfera spa.

Sau foloseste doar pietrele de rau, pe care adaugi delicat o floare… nemuritoare, de la Simona – doar nu vrei s-o vezi cum se usuca, este contrar ideii de spa.

Lumanarile sunt obligatorii (daca iti place aceasta, o gasesti la IKEA) si cu foarte putin efort le poti scoate in evidenta cu aceste pietre colorate de la Bamboo.

Cand sunt mai multe, este perfect chiar asa, insirate pe o etajera sau pe marginea cazii… Nu mai sta pe ganduri, noi le-am gasit la Mobexpert.

Pagina realizata de Angelina Ion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration