Cea mai delicioasa prajitura negresa

O reteta simpla de negresa pe care o va indragi toata familia!

prajitura negresa

Timp de preparare: 10 minute
Timp de coacere: 35 de minute
Timp total: 45 de minute

Ingrediente:

  • 120 de grame de unt
  • 60 de grame de ciocolata fara zahar
  • 40 de grame de zahar
  • 2 oua
  • O jumatate de lingurita de vanilie
  • 120 de grame de fulgi de ciocolata
  • 85 de grame de faina
  • Un varf de cutit de sare

Instructiuni:

Incalzeste cuptorul la 325 de grade. Pune hartie de copt in tava in care urmeaza sa coci negresa.

Topeste untul si ciocolata fara zahar impreuna la bain marie si amesteca cu o lingura de lemn. Indeparteaza de pe foc si adauga zaharul apoi amesteca bine.

Adauga ouale batute bine si vanilia amestecand foarte bine. Adauga si fulgii de cicocolata, faina si sarea. Amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.

Toarna amestecul in tava si pune tava la cuptor. Tine tava la cuptor pentru 35-45 de minute si testeaza cu o scobitoare daca s-a copt complet. Scoate tava si lasa-o sa se raceasca, apoi taie negresa in patratele egale.

Citeste si:
Reteta de ceviche cu care se mentine in forma Jennifer Lopez

Foto: Shutterstock

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din elle decoration