Placinta de serbet cu mango

Cu o crusta formata din biscuiti de vanilie si fistic, acest serbet de mango ofera o savoare de nuca dar si o aroma dulce in acelasi timp.

Placinta de serbet cu mango

INGREDIENTE

  • 18 biscuiti de vanilie
  • ½ cana de fistic decojite
  • 4 linguri de unt topit
  • 2 parti de serbet de mango
  • Bezele, fistic si migdale maruntite
  • Flori comestibile

PREPARARE

  1. Intr-un blender adaugati biscuitii si fisticul si amestecati-i pana se transforma in firmituri. Adaugati untul topit si amestecati. Transferati compozitia intr-o tava speciala pentru tarte si presati aluatul pentru a capata forma dorita. Lasati-l la frigider timp de 20 de minute.
  2. Folositi un mixer electric si amestecati usor intr-un vas mare serbetul. Apoi raspanditi uniform pe suprafata crustei formata anterior.
  3. Inainte de servire adaugati decoratiile pe care le doriti pe suprafata placintei pentru un aspect placut.

Citeste si:
Tarta de mango cu crusta de nuca de cocos

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Shutterstock

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din elle decoration