PARCS. Mai mult decat o linie de produse

PARCS, o creatie a studioului de design londonez PearsonLloyd in colaborare cu Bene, este un concept de mobila neconventionala, menit sa schimbe imaginea si functionalitatea biroului. Prin toate componentele sale, PARCS isi propune sa contureze un mediu de lucru placut, care sa incurajeze o comunicare imbunatatita si munca in echipa. Piesele de mobilier din colectia PARCS pot fi combinate in modalitati diferite, in functie de scopul propus, avand accente din arhitectura si mobilier deopotriva.

PARCS este un program de remodelare a spatiului de munca, dezvoltat pentru Bene de prestigiosul studio de design londonez PearsonLloyd. Biroul evolueaza dintr-un sir anost de birouri si departamente asezate liniar intr-un peisaj multifunctional, care ofera angajatilor mediul de lucru de care au nevoie in orice situatie.

PARCS reprezinta un nou arhetip al spatiului de birou, un mediu complex, adaptabil atat pentru lucrul individual, cat si pentru cel in echipa, intalniri formale sau informale.

PARCS aduce un plus design-ului tipic de birouri, permitand o abordare unitara si moderna pentru mobilierul de birou. PARCS adauga un accent deosebit si placut din punct de vedere vizual zonelor centrale sau de tranzitie dintre birouri/departamente, care de obicei sunt putin utilizate si nu au roluri bine definite. Similar cu parcurile sau pietele din marile orase, aceste zone de tranzitie pot fi transformate in locuri comune de intalnire. Prin formele si culorile colectiei PARCS – cateodata minimaliste, cateodata moderne – se transmite un sentiment de luminozitate si lejeritate, care incurajeaza in acelasi timp comunicarea.

Noi medii de lucru

Prin varietatea mare de posibile aplicatii si combinatii, PARCS creaza spatii unice, libere, personale si personalizate.

PARCS este rezultatul unui proiect de cercetare pe care Bene l-a lansat impreuna cu PearsonLloyd in urma cu doi ani, care viza "Noile medii de lucru". Studiul a relevat importanta cruciala pe care un mobilierul si starile pe care le inspira il are intr-un context de lucru modern si dinamic. Designerii Luke Pearson si Tom Lloyd, au declarat la sfarsit ca noile conditii de munca inseamna renuntarea la ideea conform careia "oamenii lucreaza doar cand sunt asezati la birourile lor". "Si o persoana care sta pe o canapea confortabila poate crea valoare pentru companie"

Colectia PARCS

Scaune usoare, taburete mici, banci tapitate, detalii pentru pereti si rafturi de diferite marimi, toate alcatuiesc colectia PARCS. Piesele principale ale acesteia se numesc Toguna, Causeways, Wing Chair, Wing Sofa, Club Chair si Phonebooth. Diferitele componente din colectia PARCS pot fi interconectate pentru a crea un spatiu de lucru multifunctional, flexibil si care incurajeaza comunicarea.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration