(P) Cu Gorenje by STARCK, bucătăria devine cea mai sofisticată cameră

(P) Cu Gorenje by STARCK, bucătăria devine cea mai sofisticată cameră

Când combini arta cu tehnologia nu poate ieși decât un rezultat absolut fabulos. Gorenje lansează noua linie de electrocasnice Gorenje by STARCK.

Lasă unul dintre cei mai originali designeri ai momentului să se joace cu cele mai inovatoare tehnologii și cele mai moderne materiale și vei obține o adevărată revoluție în modul în care sunt percepute electrocasnicele.

Pentru Gorenje, inovația înseamnă mai mult decât performanță și functionalitate, înseamnă stil și eleganță. Și pentru a sublinia asta, noua colecție de electrocasnice Gorenje, opera celebrului designer Philippe Starck, este concepută ca o veritabilă operă de creație dedicată nevoilor și aspirațiilor utilizatorului modern. Prin designul propus de mine, utilizatorul are posibilitatea de a-și crea propria experiență.' Philippe Starck.

Cândva banalele cuptoare, plite, hote sau frigidere devin acum adevărate obiecte de artă sub bagheta lui Philippe Starck. Designul minimalist, bazat pe combinația de sticlă reflectorizantă și oțel inoxidabil, pe contrastul dintre metalul rece și reflexiile calde ale mânerelor portocalii conferă întregii bucătării o eleganță desăvârșită. Cât despre performanțele colecției, vor surprinde cu siguranță, la toate capitolele, cum era și de așteptat de la o linie premium.

Descoperă ce înseamnă o bucătărie modernă în adevăratul sens al cuvântului.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration