(P) 4 retete delicioase cu ton

Descopera 4 retete delicioase cu ton si prepara-ti o masa sau o gustare sanatoasa!

(P) 4 retete delicioase cu ton

Bruschetta cu ton RIO Mare şi sos verde

bruscheta cu ton si sos verde

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente pentru 4 porţii:

  • 2 conserve de 160g de ton RIO Mare în ulei de măsline
  • 8 felii de pâine tip toast,
  • 1 ou fiert tare,
  • pătrunjel,
  • o lingură de capere,
  • 1 căţel de usturoi,
  • 1 ardei iute proaspăt.

Mod de preparare:

  1. Puneţi într-un castron frunzele de pătrunjel (fără tulpină), usturoiul şi caperele tăiate fin. Adăugaţi ardeiul iute şi oul fiert tare, tăiate. Amestecaţi cu puţin ulei de măsline din conservă de ton RIO Mare.
  2. Prăjiţi feliile de pâine. Ungeţi-le cu sosul preparat şi acoperiţi cu tonul RIO Mare scurs.
    Se serveşte pe loc.
  3. O sugestie delicioasă: Adăugaţi câteva bucăţele de legume sau fructe proaspete.

Tortilla cu ton RIO Mare, avocado şi portocale

tortila cu ton avocado si portocala

pate de somon pate de ton

 

 

 

 

pate ton picant

pate ton cu Ketchup

 

 

 

Ingrediente pentru 4 persoane

  • o foaie de tortilla mare –
  • 1 tub de pate de ton RIO Mare –
  • ½ avocado –
  • o mâna de muguri de fasole –
  • o jumătate de portocală.

Preparare

  1. Feliaţi avocado şi portocala. Acoperiţi foaia de tortilla cu portocala, mugurii de fasole şi avocado.
  2. Puneţi deasupra pate de ton din abundenţă şi rulaţi tortilla. Tăiaţi în două şi serviţi.
  3. Bucuraţi-vă de acest preparat alături de o băutură rece cu ghimbir.
  4. Puteti inlocui pate-ul de ton cu oricare dintre pate-urile de ton RIO Mare: pate de ton cu ketchup sau pate picant de ton. Contin doar ingrediente naturale si nu au conservanti.
  5. (Se vor aseza pozele pate-urilor de ton, langa preparat).

Salata cu ton RIO Mare, ardei, mango şi migdale

salata cu ton ardei mango si migdale

ton in suc natur 160g

 

 

 

 

 

 

Ingrediente pentru patru persoane

  • 320g (două conserve) ton Rio Mare în suc natural
  • 200g mix de salată care să conţină şi spanac
  • 20g fulgi de migdale
  • 2 ardei graşi, unul roşu şi unul galben
  • 1 mango copt
  • sucul de la o jumătate lămâie sau lime
  • ulei extravirgin de măsline
  • sare şi piper proaspăt mascinat

Modalitate de pregătire

  1. Coaceţi ardeii în cuptor la 220° C, întorcându-i frecvent pentru a nu se arde.
  2. Prăjiţi uşor fulgii de migdale.
  3. Curăţaţi mango, tăiaţi pe lung în feliuţe subţiri şi condimentaţi cu suc de lămâie, ulei, sare şi piper.
  4. Scurgeţi tonul, curăţaţi ardeii copţi şi tăiaţi felii.
  5. Amestecaţi ardeii, mango şi tonul.
  6. Adăugaţi frunzele de salată exact în momentul servirii pentru a obţine un preparat proaspăt şi parfumat.
  7. Garnisiţi cu fulgii de migdale.

(se va poziţiona lângă preparat poza produsului ton în suc natural)

Dovlecei umpluti cu ton RIO Mare si busuioc

dovlecei umpluti

ton in ulei masline 160g

 

 

 

 

Ingrediente pentru 4 portii

  • 240g ton in ulei masline RIO Mare
  • 4 dovlecei mari
  • 1 pumn de nuci de pin
  • două linguri de brânză pecorino rasă
  • o crenguta de busuioc
  • 1 cățel de usturoi
  • sare de mare
  • ulei de măsline extra virgin

Modalitate de preparare

  1. Tăiați ambele capete ale dovleceilor, taiati în trei părți egale și folositi un cuțit mic pentru a scoate pulpa interioară.
  2. Opariti în apă clocotită cu sare timp de câteva minute și scurgeti bine pe hartie absorbanta. Folosiți un cuțit pentru a toca pulpa, un catel de usturoi, frunzele de busuioc, nucile de pin și brânza pecorino. Combinati amestecul cu jumătate din cantitatea de ton in ulei de masline RIO Mare. Utilizați acest amestec pentru a umple dovleceii și apoi asezați-le pe o foaie de copt unsa.
  3. Coaceti într-un cuptor preîncălzit la 190 °C timp de 10 minute.
  4. Aranjati tuburile de dovlecei pe vase plate individuale.
  5. Adaugati deasupra bucatele de ton RIO Mare.
  6. Decorati cu frunze de busuioc, o ploaie de piper și nuci de pin prăjite.

(Se va aseza poza produsului ton in ulei de masline)

Tonul RIO Mare in ulei de masline cu aroma unica, inconfundabila a fost întotdeauna prima alegere în Italia. Calitatea superioară este garantată de controale stricte şi procese de curăţare extrem de amănunţite. Tonul este conservat adăugând doar ulei de măsline de calitate şi un vârf de cuţit de sare de mare. Ideal în toate reţetele, de la aperitive, salate proaspete şi apetisante, pana la feluri principale.

Tonul RIO Mare in suc natural – Ideal pentru cei care numără caloriile şi sunt atenţi la siluetă. Asigura un echilibru perfect între minerale, proteine şi vitamine, cu mai puţin de 1% grăsime. Este preparat doar cu apă, un vârf de cuţit de sare şi ierburi. Ideal pentru preparate proaspete şi uşoare, salate clasice sau mai creative îmbogăţite cu fructe proaspete şi uscate.

Pentru o gustare rapida la birou, alegeti Salatele de ton RIO Mare!
Contin doar ton de cea mai buna calitate si ingrediente traditionale ale bucatariei Mediteraneene. Sunt delicioase servite alaturi de legume proaspete. Iata cateva sugestii:
– Salata de ton cu amestec mexican este recomandata celor care adora aromele intense! Fragezimea tonului este evidentiata de combinatia de legume tipic mexicane. Vei obtine un preparat delicios daca adaugi fasole verde, cateva rosii bine coapte si ceapa taiata in felii subtiri.
– Salata de ton cu porumb este perfecta pentru cei care prefera gustul delicat! Aroma intensa a tonului se combina perfect cu dulceata porumbului, prospetimea morcovilor si a boabelor de mazare. Devine savuroasa daca este servita alaturi de fenicul si anghinare taiate in felii subtiri.
– Salata de ton cu cous-cous – pentru cei care prefera aromele exotice, surprinzatoare! Pe langa ton si cous-cous, contine un mix echilibrat de legume delicioase: naut, morcovi, mazare, ardei rosu, ceapa si tomate. Este ideala consumata alaturi de vinete la gratar cu ulei de masline.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration