O locuinta plina de culoare

Construita, amenajata, reamenajata si, in final, transformata intr-o locuinta plina de culoare. Destinul unei case din Bucuresti a fost schimbat fericit de intalnirea dintre o doamna cu gusturi rafinate si un arhitect talentat.

 

La primul etaj sunt patru dormitoare, fiecare cu baie proprie, un living de familie si un dressing mare, adiacent dormitorului matrimonial. La etajul doi se gasesc inca doua dormitoare cu bai proprii, un atelier de pictura, un living cu semineu si doua alte saloane care comunica intre ele.

S-au ales de fiecare data cele mai bune materiale, piese de mobilier, accesorii: toate baile sunt dotate cu obiecte sanitare din colectia Aveo, de la Villeroy & Boch. Bucataria este Miele. Scaunele Panton si canapeaua semnata Salvador Dali aduc acea tusa de design fara varsta, dar si nota ludic-surprinzatoare a amenajarii. Tuse puternice de culoare amintesc de tablourile rea­lizate chiar de proprietara, ale carei preferinte estetice se regasesc si in colaborarile cu diversi artisti romani: noptiera din dormitor a fost aurita si pictata de Andreea Breazu, iar in living toate privi­rile se opresc asupra seriei de lucrari semnate Olga Popescu. Mare parte din accesorii si mobilier a fost comandata peste hotare, iar jaluzelele au fost aduse din Liban. Pe scurt, fiecare obiect a fost cautat, ales si adus aici, indiferent de dificultati sau distanta.

Wafa Awdi are toate motivele sa fie mandra de realizare: a transformat o casa anosta, lipsita de stralucire, intr-un camin cu explozii de culoare si o lumina placuta, care patrunde nestinghe­rita in fiecare ungher. Cea mai mare satisfactie? „Este atat de frumos sa te bucuri de veselia si energia degajate de decoruri, e ca si cum acasa la tine ar fi o primavara perpetua.”

FOTO: SIMION BUIA TEXT: ANDREEA STEFAN

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration