Jocuri de lumina

Un apartament cu suprafete generoase a fost complet remodelat si decorat de arhitectul Hamid Nicola Katrib intr-un stil contemporan, cu tuse glamour.

Cand proprietarii au cumparat acest apartament situat intr-un cartier rezidential nou din zona Baneasa, au fost incantati de suprafetele mari ale camerelor, dar si de lumina care patrundea prin ferestrele largi si inalte. Au stiut insa din primul moment ca vor avea nevoie de ajutorul unui specialist, deoarece spatiul era complet nefinisat. Au apelat la Hamid Nicola Katrib, arhitect, decorator si totodata un artist al penelului care trateaza interioarele ca pe pan­zele sale.

Primul pas a fost transformarea apartamentului pentru a obtine trei in loc de doar doua dormitoare. Era dorinta celor doua fete gemene ale proprietarilor sa aiba fiecare propriul dormitor, complet diferit, lucru neobisnuit daca ne gandim la stereotipurile obisnuite legate de fratii gemeni. Pentru aceasta familie, intimitatea fiecaruia s-a dovedit mai importanta decat spatiul de zi dublu, destinat livingului si diningului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration