Elle Decoration Romanian Design Awards: susțineți designerii români și acasă!

Italia exportă mobilă și design de obiect în valoare de peste 14 miliarde euro, aproape 10% din produsul intern brut al țării. România a avut o puternică tradiție de producție a mobilierului, care are șanse să renască odată cu noul val de designeri români. O șansă pentru creativitatea și economia românească.

Elle Decoration Romanian Design Awards: susțineți designerii români și acasă!

Ringier a dezvoltat o platformă relevantă de promovare a designerilor români, prin competiția Elle Decoration Romanian Design Awards.

Anul acesta s-a înregistrat un număr record de proiecte depuse și ne așteptăm la un număr record de voturi din partea iubitorilor de design. Procesul de votare al amenajărilor, obiectelor de design și designerilor preferați este în plină desfășurare. Pe pagina www.elle.ro/decoration puteți să vizualizați toate proiectele înscrise în competiție și să vă alegeți favoritele.

Încet, dar sigur, se dezvoltă o piață de design în România și vă invităm să faceți parte din istorie, să vedeți, să votați, să susțineți designul românesc și să ajutăm această comunitate tânără și talentată să crească. Pentru că vom crește și noi odată cu ea. Succesul lor la târgurile internaționale trebuie să se simtă și acasă.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unui eveniment, organizat pe data de 22 martie 2018. Dar, până atunci, revista ELLE Decoration și ClassIN, cu spijinul Antonescu PR & Consulting și al lui Cătălin Năstăsoiu, dar și al partenerilor glo și Ytong, te invită să votezi proiectele care merită pe www.elle.ro/decoration!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration