Cum sa prepari o negresa delicioasa

O reteta simpla, sanatoasa si gustoasa!

negresa

Negresa din reteta de astazi este bogata in arome si gust. Pentru a avea rezultatele cele mai bune, folositi ingrediente de calitate.

INGREDIENTE

  • ¾ cani de faina
  • ½ cana de cacao
  • 1 lingurita de sare
  • 4 linguri de unt
  • 2/3 cani de zahar
  • 1 ou mare
  • 2 albusuri de ou
  • 1 lingura de extract de vanilie
  • 2 linguri de cafea
  • ½ cani iaurt grecesc
  • ¼ cana de chipsuri de ciocolata

PREPARARE

– Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Puneti pe tava o foaie de copt.
– Intr-un bol mic amescati faina, cacao, sarea si praful de copt
– Cu un mixter bateti untul si zaharul la viteza medie, pentru 2-3 minute pana se omogenizeaza. Adaugati oul, albusurile, vanilia si cafeaua. Amestecati pana se incorporeaza in aluat.
– Reduceti pe parcurs viteza mixerului, apoi puneti compozitia la cuptor pentru 20-25 de minute. Lasati-o sa se raceasca, apoi puteti sa o impartiti in portii.

Citeste si:
Rulouri cu scortisoara, zmeura si crema de branza

Text: Georgian Ciocan
Foto: Shutterstock

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din elle decoration