Constructii, intalatii, piscine si gradini de la A la Z

Romexpo organizeaza in perioada 11 – 15 mai 2010 cele mai mari manifestari expozitionale dedicate constructiilor si instalatiilor - CONSTRUCT EXPO (AMBIENT, CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR, CONSTRUCT EXPO UTILAJE) si ROMTHERM.

Constructii, intalatii, piscine si gradini de la A la Z

Pe o suprafata de expunere de peste 29.000 mp participa 600 de expozanti romani si straini.

Tarile reprezentate sunt Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, China, Canada, Croatia, Danemarca, Elvetia, Federatia Rusa, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Moldova, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria.

Din Romania sunt prezente 370 de firme din 35 judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Valcea.

In premiera, cu ocazia CONSTRUCT EXPO AMBIENT se va desfasura prima editie a salonului specializat de piscine si spa, organizat in Romania. Salonul va reuni 20 dintre cele mai importante companii producatoare si distribuitoare de piscine, spa-uri, accesorii si consumabile pentru acestea, pe o suprafata totala de 800 mp.

In aceeasi perioada se vor mai desfasura si expozitiile EXPO FLOWERS – expozitie de amenajari si intretinere gradini si terase si arhitectura peisagistica, precum si CER GLASS – expozitie de echipamente si produse din industria sticlei, ceramicii si portelanului.

In intervalul 11-15 Mai 2010, vizitatorii care vor trece pragul Complexului Expozitional ROMEXPO, vor putea asista la demontratii de aplicare de tencuieli decorative, amenajarea si decorarea unei incaperi respectind principiile feng-shui, decorarea unei camere in functie de tendintele in materie de culori si texturi.

De asemenea, specialistii interesati sunt asteptati in pavilionul 1 pentru a primi informatii legate de utilizarea produselor de constructii

Perioada: 11 – 15 mai 2010
Programul de vizitare: zilnic intre orele 10.00-18.00, ultima zi, 15 mai 2010, intre orele 10.00-16.00
In data de 13 Mai, accesul arhitectilor si studentilor la Universitatea de Arhitectura este gratuit in baza legitimatiei de arhitect sau student.
Pretul biletului de intrare: 5 RON

www.romexpo.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration