Ce obiecte de design, marca Brut Concept, găsești la ELLE Decoration Designers Boutique

Te invităm să descoperi obiectul de design al anului 2018, alături de multe alte obiecte de mobilier din colecția Brut Concept, pe care le poți achiziționa la ELLE Decoration Designers Boutique în perioada 23 octombrie – 13 noiembrie.

Ce obiecte de design, marca Brut Concept, găsești la ELLE Decoration Designers Boutique

Până în 13 noiembrie, te invităm să descoperi design autentic, marca Brut Concept, la ELLE Decoration Designers Boutique – magazin pop-up care reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs 100 % românesc.

Brut Concept produce obiecte de mobilier prin asocierea materialelor contrastante, precum lemnul și metalul, urmărind să pună în valoare acele caracteristici ale materialelor care le conferă personalitate și unicitate. Anul acesta, Biroul Cantilever, realizat de echipa Brut Concept – Mihai-Bogdan Manda, Cosmin Cojocaru și Bogdan Vîjaica, a câștigat premiul pentru „Cel mai bun obiect de design al anului” în cadrul Galei Elle Decoration 2018.

Te invităm să descoperi obiectul de design al anului 2018, alături de multe alte obiecte de mobilier din colecția Brut Concept, pe care le poți achiziționa la ELLE Decoration Designers în perioada 23 octombrie – 13 noiembrie.

Birou CANTILEVER

Un birou care îmbină 3 materiale într-o geometrie curajoasă în care blatul de lucru este susţinut într-o consolă generoasă de piciorul metalic, stabilitatea întregului ansamblu fiind asigurată de o bază de beton aparent. Contrastul între aceste materiale conferă obiectului un caracter aparte care stimulează atât vizual, cât şi tactil utilizatorul mesei. Complementar demersului creativ s-a urmărit şi componenta practică a piesei de mobilier, biroul fiind prevăzut cu un spaţiu de depozitare.

Taburet DICE

O abordare sculpturală în realizarea unui taburet, DICE este modelat manual în forma unui zar de dimensiuni mari. Confortabil şi stabil, se integrează perfect într-o amenajare minimalistă, desenul fibrei şi crăpăturile adânci sporind caracterul decorativ al obiectului. Alegerea stejarului ca material de lucru asigură o personalitate unică fiecarui taburet.

Scaun BRANCH

Contrast este cuvântul ce poate descrie cel mai bine această piesă, de la geometrie la materialele folosite există un antagonism al componentelor. Scaunul BRANCH pune împreună două material diferite: lemnul, material cald, într-o geometrie simplă, în condiția sa cât mai naturală și oțelul brut, prelucrat într-o geometrie aproape organică. Simțul tactil primează în senzațiile pe care le oferă experiența utilizării scaunului. Şezutul, din lemn de nuc finisat cu ulei de in, are o textură fină și catifelată de o căldură discretă, în timp ce oțelul de 8mm transmite o soliditate rece, metalul fiind pus în operă în starea lui brută. Scaunul BRANCH a obținut premiul II la ediţia concursului Bife-Sim 2014.

Taburet TRIPOD BAR

Taburetul TRIPOD reprezintă o reinterpretare a scaunului tradiţional. Pornind de la acesta, seria Tripod dezvoltă diferite forme ale acestuia traspuse în utilizări contemporane ale acestuia în ipostazele de scaun de bar, măsuţa de cafea şi taburet. Taburetul este alcătuit dintr-un şezut de stejar obţinut dintr-o singură scândură de stejar băițuită, selectată cu atenţie pentru a pune în valoare desenul spectaculos al acestui tip de lemn care este utilizat şi pentru obţinerea picioarelor , forma acestora este obţinută manual.

Masa TRAPEZ

Demersul creativ în cazul acestei mese a plecat de la dorinţa de a experimenta cu materiale speciale prin textura şi transformările pe care acestea le suportă în timp. Astfel, am ales cuprul pentru modul în care acesta capătă patină specifică şi pentru al doilea blat de masa, lemn ars şi periat pentru textura deosebită a acestuia. Din alăturarea acestor 2 materiale se obţine un contrast dublu, atât cromatic, cât si tactil, metalul lis rece şi lemnul cald cu o textură profundă.

Taburet POLIGON

Materialele sunt cele care dau caracterul acestui obiect, contrastul dintre oţel şi plută se manifestă atât prin textură, cât şi prin diferenţa cromatică. Forma de trunchi de piramidă cu cele 2 laturi înlăturate permite obţinerea unui volum deschis şi finisarea diferită a suprafeţelor interioare şi exterioare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din elle decoration