Atmosferă plină de culoare la al doilea brunch din seria ELLE Decoration Designers Boutique

Ieri a avut loc al doilea brunch din seria ELLE Decoration Designers Boutique. Te invităm să răsfoiești galeria de poze și să descoperi atmosfera plină de culoare în care s-a desfășurat evenimentul.

ELLE Decoration Designers Boutique, magazinul pop-up din București Mall Vitan, găzduiește a 2-a serie de designeri și producție 100 % românească. Cu acest prilej, revista ELLE Decoration România a organizat un Brunch special pentru prieteni designeri, arhitecți și bloggeri, iar printre oaspeții de onoare s-au numărat și Camelia Șucu și Cătălin Năstăsoiu.

În cadrul evenimentului, Ileana Răducanu, Redactorul-șef ELLE Decoration, a povestit despre istoria colaborării cu cei 2 designeri, Adina Rusu și Mihai Manda, dar și despre importanța susținerii designului românesc.

Inspirate din două culturi fascinante, japoneză și scandinavă, obiectele de interior create de cei doi designeri în atelierele Brut Concept și Lightplay au avut parte de multă admirație din partea vizitatorilor.

Totodată, în cadrul brunch-ului de ieri, Adina Rusu a oferi, prin tragere la sorți, un abajur Lightplay celui mai norocos oaspete.

Te invităm să răsfoiești galeria de poze și să descoperi toate detaliile celui de-al doilea Brunch plin culoare din seria ELLE Decoration Designers Boutique.

Mulțumim partenerului nostru, București Mall, pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului.

Magazinul Designers Boutique este deschis zilnic, de la 10 la 22, la parterul de la Bucuresti Mall – Vitan.

ELLE Decoration Designers Boutique este un proiect care reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs și transformă București Mall într-un boutique de design și arte decorative. Pe parcursul a 6 luni, cu sprijinul ELLE Decoration și București Mall, Designers Boutique va deveni noua casă pentru cele mai inedite creații de design de interior 100 % românesc, pe care le poți cumpăra pentru a-ți înfrumuseța locuința și, de ce nu, viața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration