Casa "I"

Stefan Alberto Bianco, Catalina Nechifor, Alexandra Arama, Radu Rechiteanu
Conceptul proiectului a plecat de la dorinta tinerei familii de a beneficia de un spatiu verde cat mai mare, intr-o relatie directa cu interiorul, care sa maximizeze perceptia spatiului interior, dar care sa beneficieze de intimitate in relatie cu strada. Astfel am optat pentru o dispunere a parterului in forma de U, cu o gradina principala dezvoltata catre latura sudica si una secundara catre latura vestica.  Coridorul vitrat si foarte generos functioneaza drept coloana vertebrala a casei, care permite accesul tuturor membrilor spre curtea principala si serveste inclusiv drept spatiu de joaca, precum si ca singur acces catre etaj.

Pentru a vota trebuie să completezi formularul:

Numele si prenumele

Numarul de telefon

Adresa de email