Cea mai bună amenajare a unei locuințe private


Castigator

Cea mai buna amenajare a unui spatiu public


Castigator

Cel mai bun obiect de design al anului

Castigator

PREMIUL PENTRU SUSTENABILITATE – oferit de GRUNDIG

Premiile ELLE DECORATION ROMANIAN DESIGN AWARDS 2019

PREMIUL PENTRU CEL MAI ACTIV SUSTINATOR AL DESIGNULUIRomanian Design Week

Olga Berceanu, Teodora Dinu, Mădălina Mezdrea, Ana Păun, Alina Șincu, Luiza Popescu, Oana Dobre, Andrei Borțun, Alina Gavrilă-Borțun, Dragoș Boțcău, Iulian Fecioru, Dan Popov, Andra Moldoveanu, Teodora Călin, Marian Apostolescu, Florentina Loloiu.

Romanian Design Week este un proiect anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural, un proiect dedicat în întregime designului, care se adresează atât publicului, cât și profesioniștilor. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul și devine contextul ideal de coagulare a comunității creative autohtone.

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN DESIGNER DE OBIECT AL ANULUIDELTACRAFT

Colaborarea dintre meșteșugarii tradiționali și designeri are scopul social de a-i pune la curent pe meșteri cu cerințele pieței contemporane, de a găsi soluții pentru ameliorarea sărăciei din această zonă izolată. Pentru designeri, acest tip de experiență mediază trecerea către o abordare responsabilă a procesului de design, sustenabilă din punct de vedere natural și conștientă din punct de vedere cultural. Pentru contribuția lor la design, felicitări!

PREMIUL PENTRU INTREAGA ACTIVITATE


Arh. Bogdan Babici