Voteaza-ti preferatii la ELLE STYLE AWARDS 2017 si castiga premii oferite de Lancôme, L’Oréal Professionnel, Sephora, Mercedes-Benz si After Eight!

Afla nominalizatii la ELLE STYLE AWARDS 2017 si voteaza-ti preferatii! Castiga prin tragere la sorti 5 invitatii duble la eveniment si premii oferite de Lancôme, L'Oréal Professionnel, Sephora, Mercedes-Benz si After Eight!

Pentru ca votul tau sa fie valid si sa intri in cursa pentru premii, trebuie sa votezi cate un concurent de la fiecare categorie si sa iti lasi datele in formularul de inscriere.

VOTEAZA AICI

Premiile concursului ELLE STYLE AWARDS 2017 sunt:

  • 10 premii constand intr-un set de produse Lancome, fiecare continand mascara Hypnose si ruj lichid Matte shaker
  • 10 seturi de premii irezistibile Sephora, fiecare continand Artist face color, limited edition trio palette, Jessie J, Make Up For Ever si Pumpkin purifying 24k mask, Too Cool For School
  • 10 seturi pentru ingrijirea parului L’Oréal Professionnel, fiecare continand SERIE EXPERT ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM Sampon, masca, ser, dar si fixativ cu mentinere puternica INFINIUM PURE STRONG
  • 10 chockere Murmur, model The Maid Collar, din colecția MURMUR Roleplay, oferite de Mercedes-Benz. Gulerul din satin este accesorizat cu pliseuri din voal și detaliu auriu în partea din față. Coller-ul este ușor de ajustat, având două rânduri de capse la spate, îmbracate în satin alb. Ca inspirație de outfit și poveste, acest accesoriu poate fi purtat pe un altfel de catwalk, alături de Mercedes-Benz Clasa C Cabriolet.
  • 10 cutii Mini ciocolate Limited Edition After Eight (After Eight Limited Edition Lemon Flavour 300g – Mini ciocolate cu interior de crema fondant cu arome de lamaie si menta; After Eight Limited Edition Orange Flavour 300g – Mini ciocolate cu interior de crema fondant cu arome de portocale si menta; After Eight Limited Edition Marzipan Flavour 300g – Mini ciocolate cu interior de crema fondant cu arome de martipan si menta)

 

Campania de votare se termina pe 3 decembrie 2017!

VOTEAZA AICI

Extras din regulament:

Se poate vota o singură dată per fiecare adresă de e-mail pe toată durata concursului. O adresă de e-mail se poate înscrie o singură dată în concurs.

Câştigătorii vor fi desemnati la sfarsitul campaniei, pe baza unei extrageri prin tragere la sorti prin intermediul randompicker şi vor fi publicati pe site-ul elle/ro cel tarziu pe data de 10 decembrie 2017 cu excepția câștigătorilor invițatiilor la eveniment care vor fi anuntați telefonic si pe email pe data de 5 decembrie.

Premiile pot fi revendicate in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorilor, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, toti câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa concursuri@ringier.ro, prin: menţionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din concursuri