Votează-ți preferații la ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 și câștigă premii oferite de Yves Saint Laurent și FOREO

Află nominalizații la ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 și votează-ți preferații! Câștigă prin tragere la sorți 5 invitații duble la eveniment si premii oferite de Yves Saint Laurent și FOREO!

Votează-ți preferații la ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 și câștigă premii oferite de Yves Saint Laurent și FOREO

ELLE New Media Awards celebrează influencers din zona de lifestyle, de la cei care activează în modă și frumusețe, la cei care explorează domenii precum deco, food sau travel. Newcomers sau cu o îndelungată prezență în online-ul românesc, aceștia sunt oamenii care se dovedesc a fi prezențe de neignorat, iar tu decizi care îți sunt preferații.

Perioada campaniei de votare este 10-24 mai 2018.

VOTEAZĂ AICI

Votați la cel puțin o categorie din cele 9 propuse și validați apoi votul, apăsând butonul de „Înscrie-te” (aflat în dreptul nominalizatului pe care l-ați votat) completând, la final, formularul de concurs, pentru a putea intra în tragerea la sorți.

18+ATENȚIE! Puteți vota și puteți participa la concurs doar dacă ați împlinit 18 ani.

Premiile concursului ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 sunt:

10 parfumuri Mon Paris, Yves Saint Laurent, 30 ml, noul EDT

Lasă-te dusă într-un zbor incitant cu Mon Paris Eau de Toilette, noul parfum de la Yves Saint Laurent. Un nou capitol al iubirii pasionale în care cuplul de îndrăgostiți continuă experiența unei iubiri arzătoare într-un Paris amețitor și aerian. Un sentiment de extaz și de libertate îi umple până când își pierd echilibrul. O nouă sticlă îmbrăcată cu emblematica „lavallière plumetis”, pentru mai multa senzualitate, feminitate și spirit couture. Iluminați de senzualitatea moscului alb, de acordul de mure acidulate și de acordul hipnotic al florii Datura, semnatura Mon Paris, iubiții radiază. O pierdere a simțurilor generată de lipsa de gravitație.

10 dispozitive de curățare a tenului FOREO LUNA play plus

O periuță pentru curățare facială care oferă pielii tale. un aspect fără cusur, LUNA play plus este introducerea perfectă pentru gama de produse pentru îngrijirea pielii de la FOREO. Perie pentru curățare facială cu 2 zone, potrivită pentru toate tipurile de piele. Curăță delicat pielea sensibilă sau normală pe zone precum obrajii și fruntea, în timp ce firul siliconic mai gros de curățare oferă o precizie de curățare a zonelor uleioase, cum ar fi zona T. 8.000 de pulsații T-Sonic pe minut oferă o curățare facială care luminează și uniformizează tenul, îndepărtând 99,5% din murdărie, ulei, celule de piele moartă și reziduuri de machiaj. Reduce aspectul porilor și îmbunătățește absorbția produselor preferate de îngrijire a pielii, lăsând în același timp pielea să pară sănătoasă, radiantă și clară.

VOTEAZĂ AICI

Regulamentul campaniei de votare este disponibil AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din concursuri