Concurs Philips PerfectCare Azur!

ELLE si Philips te invita la concurs: poti castiga unul din cele doua produse Philips PerfectCare Azur - cel mai rapid fier de calcat, fara setarea temperaturii!

Concurs Philips PerfectCare Azur!

Calcatul hainelor a devenit mai simplu ca oricand. Philips PerfectCare Azur ofera rezultate perfecte fara riscul de ardere si fara a lasa urme lucioase pe haine. Si totul cu o singura setare! Poti calca oricate materiale doresti, in orice ordine, fara sa fie nevoie sa reglezi temperatura.

In spatele performantelor PerfectCare Azur se afla cele mai noi tehnologii Philips:

  • Tehnologia OptimalTemp ofera combinaţia perfecta de temperatura si abur pentru orice material, de la casmir sau matase, la poliester sau lana. Fierul este 100% sigur, inclusiv pe tesaturile delicate.
  • T-ionic Glide este cea mai buna talpa Philips, cu o alunecare ultra-rapida si rezistenta crescuta la zgarieturi.
  • Poti folosi fierul cu apa de la robinet, datorita sistemului inteligent anticalcar cu tripla actiune
  • Momentele de neatentie nu te mai sperie: fierul are oprire automata de siguranta astfel incat sa nu iţi faci griji daca il uiti nesupravegheat

PerfectCare Azur te va incanta prin usurinta si viteza in utilizare. Iar daca vrei un plus de indemanare, pe pagina Philips te asteapta filme demonstrative si sfaturi utile pentru calcarea si intretinerea hainelor.

Pentru a castiga unul din cele doua fiare de calcat PerfectCare Azur, completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea: «Cate setari foloseste noul Philips PerfectCare Azur? »

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 09.12.2013

CONCURS INCHEIAT. Castigatorii au fost anuntati aici

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri