Concurs: Participa la cursul “Moda 2.0: Democratizarea modei in era digitala”

ELLE te invita la concurs si iti ofera sansa de a participa la cursul “Moda 2.0: Democratizarea modei in era digitala”, organizat de Fundatia Calea Victoriei.

Concurs: Participa la cursul “Moda 2.0: Democratizarea modei in era digitala”

Fundatia Calea Victoriei organizeaza in perioada 2-4 septembrie, de la ora 19.00, cursul Moda 2.0: Democratizarea modei in era digitala, sustinut de redactorul ELLE Ioana Ulmeanu.

La atelier se va discuta despre urmatoarele teme:

a) 2 septembrie – Blogurile de moda:

Este vorba de aparitia primelor bloguri – The Sartorialist, Garance Dore, Susie Bubble, Style Rookie, ale unor personaje care au devenit curand la fel de relevante in peisajul modei contemporane ca si designerii care obisnuiau, pana acum cativa ani, sa tina primele pagini ale revistelor. Dincolo de site-urile de profil care au venit sa ofere informatii in timp real, blogurile au adus ceva in plus: pareri noi, proaspete, necenzurate de clientii de publicitate ai publicatiilor de moda.

b) 3 septembrie – Fenomenul street style':

Un alt aspect intens dezbatut astazi este fenomenul street style, care a ajuns sa functioneze intr-un cerc vicios perfect: daca la inceputurile erei digitale in moda fotografia de strada surprindea tinutele creative ale iubitorilor de moda, astazi acestia din urma sunt cei care isi construiesc tinute elaborate pentru a fi observati de fotografi si pentru a castiga notorietate si contracte profitabile in urma aparitiilor pe blogurile de profil.

c) 4 septembrie – Noua fotografie de moda si integrarea ei in lumea virtuala:

Veti afla cum a ajuns fenomenul street-style la apogeul la care se afla acum, ce sta in spatele tinutelor fotografiate pe strada in preajma marilor prezentari de moda, care sint noile elite ale modei nascute de chiar acest fenomen, dar si cine sunt fotografii care au facut cariere in urma publicarii acestor fotografii. Mai mult, veti discuta felul in care sunt facute fotografiile, detaliile care conteaza atunci cand ele sunt evaluate, ce inseamna o tinuta remarcabila din punctul de vedere al fotografilor de strada si cum poate fi ea construita, dar si felul in care aceste tinute reusesc sa genereze trenduri.

Cost: 130 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):120 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO; Detalii la www.victoriei.ro

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea „Cum se numeste lectorul acestui curs”?

Concursul se incheie in data de 28.08.2013 iar castigatorul va fi anuntat pe 29.08.2013

Castigatoarea concursului: Predescu Lorena

 Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri