Concurs: Castiga un sistem de sunet surround Genius – SW-HF5.1 5200

Raspunde la intrebare, completeaza chestionarul si poti castiga noul sistem de sunet surround de la Genius – SW-HF5.1 5200!

Concurs: Castiga un sistem de sunet surround Genius – SW-HF5.1 5200

Vara aceasta Genius iti pune la dispozitie sistemul de sunet perfect pentru a asculta muzica preferata. Cu un design versatil, acesta nu doar ca reda un sunet clar, dar poate fi si un accesoriu cool pentru casa ta.

Il poti conecta la telefon, tableta, laptop sau desktop si astfel te vei bucura de muzica ta in orice moment.

Caracteristicile produsului:

  • Putere totala de 150 wati
  • Putere subwoofer 50 wati
  • Compatibil cu stick-uri USB, carduri SD sau Micro SD, smartphone-uri, PC-uri, notebook-uri, DVD playere, console de joc, TV, CD/MP3 playere Compatibil cu PC, TV, DVD playere sau alte surse audio
  • Telecomanda inclusa

Produsul este disponibil in magazine la pretul de referinta de 821.99 lei.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea „Din ce material este confectionata carcasa sistemului de sunet SW-HF5.1 5200 de la Genius?” Raspunsul il gasesti AICI

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 01.08.2014

CONCURS INCHEIAT. Castigatorul a fost anuntat aici

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Premiul trebuie revendicat in 60 de zile de la anuntul oficial la adresa ellero@ringier.ro Premiile nerevendicate vor fi reportate.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri