CONCURS: Castiga unul din cele 3 premii „Elixirul Dragostei”, oferite de Editura Humanitas

Poti câştiga unul din cele trei premii oferite de Humanitas Fiction, un exemplar din romanul "Elixirul dragostei" de Eric-Emmanuel Schmitt şi o sacoşă de pânză "Elixirul dragostei" .

CONCURS: Castiga unul din cele 3 premii „Elixirul Dragostei”, oferite de Editura Humanitas

Dragostea este oare un sentiment declanşat de un proces chimic, sau este pur şi simplu un miracol al spiritului, imposibil de explicat? Există o metodă infailibilă pentru a stârni pasiunea, un elixir precum cel care i-a unit odinioară pe Tristan şi Isolda? Sau cei care se îndrăgostesc ascultă doar de propria libertate?

Foşti iubiţi, Adam şi Louise trăiesc la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, el la Paris, ea în Montréal. Corespondând pe e-mail, cei doi îşi evocă trecutul comun, rănile încă neînchise, momentele de bucurie, dar şi noile relaţii. Ceea ce-i apropie însă a doua oară este prietenia, construită de comun acord şi însoţită de o provocare: ar putea să-şi reînvie dragostea tocmai vorbind despre dragoste?
Eric-Emmanuel Schmitt, observator minuţios şi lucid al capriciilor inimii, reuşeşte să transpună în acest roman epistolar, cu fine şi surprinzătoare nuanţe, parcursul plin de capcane al unei legături amoroase tipice pentru vremurile noastre.

Câştiga unul din cele trei premii oferite de Humanitas Fiction, un exemplar din romanul „Elixirul dragostei” de Eric-Emmanuel Schmitt, cartea lunii martie la Humanitas  şi o sacoşă de pânză „Elixirul dragostei” participând la concursul de mai jos. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de concurs cu datele tale şi răspunsul corect la întrebarea de concurs. Succes!

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor  Sergiu Onofrei, Morosanu Daniela si Plesa Maria!

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.elle.ro

 

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 25 martie – 29  martie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe elle.ro pe 30 martie 2015 la acest articol de concurs.

2. La concurs se poate participa o singură dată.

4. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

5. Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii sunt rugati sa dea un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro in care sa mentioneze premiul castigat, numele exact, adresa completa si numarul de telefon.

6. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri