Concurs: Castiga Invitatii la Teatrul Evreiesc de Stat

ELLE te invita la teatru! Iata cum poti castiga invitatii la spectacolele organizate de Teatrul Evreiesc de Stat:

Poti castiga:

o invitație dublă la spectacolul CRIMA DIN STRADA LOURCINE (miercuri, 11 martie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei)

o invitație dublă la spectacolul ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU (sâmbătă, 21 martie, ora 19.00, Teatrul de Artă)

o invitație dublă la spectacolul CARRE DE AȘI… CU VALET! (marți, 24 martie, ora 19.00, Teatrul Mic)

o invitație dublă la spectacolul UN REGE LEAR EVREU (miercuri, 25 martie, ora 19.00, Teatrul Mic)

o invitație dublă la spectacolul STELE RĂTĂCITOARE (marți, 31 martie, ora 19.00, Teatrul Mic)

CRIMA DIN STRADA LOURCINE – Miercuri, 11 martie, ora 19.00, Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei

Distribuția: Mihai Ciucă, Cornel Ciupercescu, Nicolae Călugărița, Cătălin Stelian, Monia Pricopi
Regia: Dan Tudor
Sinopsis: După o noapte de chef, onorabilul domn Lenglumé se trezeşte la el în pat alături de un bărbat complet străin! Mahmureala nu face casă bună cu memoria, dar până la urmă cei doi se lămuresc: Lenglumé şi Mistingue sunt vechi colegi de şcoală, care s-au văzut la o întâlnire a foştilor elevi. Până aici toate bune. Dar ce caută în buzunarele lor o bonetă, o buclă, un pantof de femeie şi, mai ales, o bucată de cărbune? Nici unul din ei nu-şi aminteşte de nimic. Dar când îşi aruncă la micul dejun privirea peste ziarul de dimineaţă, ce oroare! În timpul nopţii, o biată cărbunăreasă a fost ucisă, iar poliţia e deja pe urmele asasinilor! Cei doi încep să bănuiască: cu mintea înceţoşată de beţie, au comis amândoi abominabila faptă! Un singur lucru mai poate fi făcut: dovezile trebuie să dispară, iar martorii la crimă… eliminaţi!

ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Sâmbătă, 21 martie, ora 19.00, Teatrul de Artă

Distribuția: Maia Morgenstern, Tatiana Moroșanu
Regia: Alexandru Dabija
Sinopsis: Lola Blau este alter-ego-ul autorului Georg Kreisler. Și scriitorul, și personajul, sunt evrei vienezi. Ambii părăsesc Austria la timp, pentru a scăpa de deportare. Ambii se reîntorc în Austria după război, și după ce se lansează în cariera de entertaineri. Ambii privesc lucid la realitatea înconjurătoare, pe care o critică de la înălţimea unei satire devastatoare, care ar trebui să destabilizeze orice spectator, oricât de confortabil ar fi aşezat în scaun.

CARRE DE AȘI… CU VALET! – Marți, 24 martie, ora 19.00, Teatrul MicCarre-de-asi-cu-valet

Distribuția: Veaceslav Grosu, Geni Brenda, Mihai Ciucă, Viorica Bantaș, Cornel Ciupercescu, Natalie Ester, Nicolae Călugăriţa, Nicolae Predica, Arabela Neazi, Nicolae Botezatu, Viorel Manole
Regia: Harry Eliad
Sinopsis: Spectacolul prezintă avatarurile unui profesor de geografie care se dă drept băiat sărac, dar umblat prin lume, pentru a se angaja într-o familie din 'protipendada' politică şi, mai ales, financiară a Bucureștiului, unde atrage asupră-i simpatia tuturor, privirile languroase ale doamnei și amorul definitiv al fetei în casă.

UN REGE LEAR EVREU – Miercuri, 25 martie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Constantin Dinulescu, Leonie Waldman Eliad, Natalie Ester, Geni Brenda, Alexandra Fasolă, Mircea Dragoman, Marius Călugăriţa, Darius Daradici, Nicolae Botezatu
Regia: Grigore Gonța
Sinopsis: O parafrază plină de forță și originalitate, un pic îndulcită, după Shakeaspeare, în care Gordin creează niște roluri complexe și situații pline de dramatism. Spectacolul este o reușită a teatrului, un spectacol emoționant, cu o poveste veșnic actuală, despre familie și rostul banilor.

Stele-ratacitoare-(fara-disSTELE RĂTĂCITOARE – Marți, 31 martie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Rudi Rosenfeld, Luana Stoica, Anca Sigartău, Raluca Aprodu, Alexandra Fasolă, Anka Levana, Cornel Ciupercescu, Veaceslav Grosu, Leonie Waldman Eliad, Nicolae Călugăriţa, Viorel Manole, Marius Călugăriţa, Geni Brenda, Darius Daradici, Arabela Neazi, Cristina Cîrcei, Mirela Nicolau, Viorica Bantaş, Ecaterina Ţugulea, Cătălin Stelian, Richard Bovnoczki, Mircea Dragoman, Natalie Ester, Nicolae Botezatu
Regia: Andrei Munteanu
Sinopsis: Spectacolul spune povestea unor tineri evrei dintr-un colț de provincie basarabeană care, vrăjiți de o trupă de teatru ambulantă, pleacă din casa părintească în lumea largă să-și caute norocul ca artişti. Dar iată că viaţa îi poartă tot mai departe (Lvov, Viena, Londra) nu doar de sătucul natal, ci şi de propriul lor trecut, de care se despart, la început, cu nepăsare. Căci acesta-i prețul pe care îl cere, uneori, succesul – renunțarea la sine. Şi în timp ce personajele principale, Reizl şi Leibl, îşi împlinesc astfel ambițiile și destinul artistic, faima lor răspândindu-se pretutindeni, pe lângă ei mai există mulți alți artiști, ale căror aspirații nu se vor realiza niciodată. Oare arta e o fugă uşuratică din faţa vieţii sau calea de a ajunge cu adevărat la stele?

Regulile concursului:

Trimite un email la adresa ellero@ringier.ro (cu numele si numarul tau de telefon) in care sa precizezi care este spectacolul la care vrei sa mergi.

Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org si anuntati telefonic si pe email cu o zi inainte de fiecare spectacol.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri