Concurs: Castiga doua parfumuri EAU DE LACOSTE SENSUELLE, Lacoste (50 ml)!

ELLE va invita la concurs! Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 2 parfumuri EAU DE LACOSTE SENSUELLE, Lacoste (50 ml)!

Concurs: Castiga doua parfumuri EAU DE LACOSTE SENSUELLE, Lacoste (50 ml)!

Dupa lansarea EAU DE LACOSTE POUR FEMME din 2012, Lacoste a introdus, in 2013, partenerul perfect pentru seara, special creat pentru a dezvalui latura ta senzuala – EAU DE LACOSTE SENSUELLE. Modern si simplu, EAU DE LACOSTE a fost conceput pentru a recrea sentimentul pe care bumbacul alb il lasa pe piele intr-o zi frumoasa de vara.

Ce se intampla insa cand o zi se transforma in noapte? Feminin si senzual Eau de Lacoste Sensuelle recreeaza senzatia de evolutie de la o zi insorita la o seara racoroasa si reconfortanta – spiritul LACOSTE, jucaus si senzual, transformat intr-o sticla – perfect pentru seara ce va urma.

Creata de designerul Christophe Pillet, sticla EAU DE LACOSTE SENSUELLE exprima simplitatea si eleganta parfumului. Nuantele de indigo si albastru inchis amintesc de culoarea cerului pe inserat, in timp ce textura capacului este similara unui tricou polo. Continuand nota eleganta, un fir matasos accesorizat cu logo-ul Lacoste imbraca partea de sus a flaconului. Forma rotunda a acestuia exprima feminitatea in cea mai pura forma.

EAU DE LACOSTE SENSUELLE accentueaza o aparitie eleganta, dar casual, ce te duce cu gandul la o seara plina de bucurie. Incepand cu senzatia racoritoare ce aminteste de briza noptii, parfumul se dezvaluie apoi cu note spumoase, vibrante de piper roz in contrast cu aroma de tarta de coacaze negre.

Pe masura ce soarele apune, EAU DE LACOSTE SENSUELLE evolueaza si atmosfera se schimba: eleganta pura a trandafirului turcesc se combina cu aroma noua si unica a gladiolei. Dupa apusul soarelui, se poate simti intensitatea noptii si tot ceea ce are de oferit. Senzualitatea suava data de susanul caramelizat se intrepatrunde cu confortul oferit de ambra, pregatind scena pentru intreaga noapte.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea Care sunt notele de top ale parfumului EAU DE LACOSTE SENSUELLE, Lacoste?

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 24.03.2014

Extras din regulamentul site-ului:

CONCURS INCHEIAT. Castigatorii au fost anuntati aici

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Premiul trebuie revendicat in 14 zile de la anuntul oficial la adresa ellero@ringier.ro. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul, se va efectua o alta extragere. Extragerile se fac cu ajutorul www.random.org.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri