Concurs: Castiga 3 martisoare high-tech oferite de Logitech!

Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Logitech: o boxa portabila Logitech UE Boombox si 2 x mouse Logitech m325 Wireless Mouse Colour Collection!

Concurs: Castiga 3 martisoare high-tech oferite de Logitech!

Nu stii ce cadou sa faci celor dragi de Martisor? Esti pasionata de tehnologie si iti place sa detii cele mai performante dispozitive electronice? Logitech iti ofera sansa sa le castigi!

Logitech UE Boombox este o boxa portabila la care poti asculta, printr-o conexiune Bluetooth, muzica stocata pe diverse dispositive precum smartphone-uri sau tablete. Boxa are o raza de actiune de pana la 15 metri şi poate fi conectata simultan cu cel mult trei dispozitive cu Bluetooth.
Cu ajutorul a 8 difuzoare, Logitech UE Boombox ofera un sunet bogat, balansat, clar şi un bass puternic.
Un maner de aluminiu ajuta la purtarea lui, din bucatarie către dormitor, de la un party la casa unui prieten. Boxa cantareste aproape 2 kilograme si dispune de o baterie reincarcabila ce dispune de o autonomie de 6 ore.

Mouse-ul Logitech m325 Wireless Mouse Colour Collection ofera un mix excelent intre precizie si confort iar la nivel de design, o combinatie intre elemente futuristice si familiare. Mouse-ul combina avantul tehnologiei digitale cu caldura obiectelor artizanale. Autonomia bateriei este de 18 luni. Mouse-ul dispune de tehnologia Logitech Advanced 2.4 Ghz Wireless.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea Cate difuzoare are Logitech UE Boombox?

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 03.03.2014

CONCURS INCHEIAT. Castigatorii au fost anuntati aici

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Premiul trebuie revendicat in 60 de zile de la anuntul oficial la adresa ellero@ringier.ro Premiile nerevendicate vor fi reportate.
Premiul trebuie revendicat in 14 zile de la anuntul oficial la adresa ellero@ringier.ro. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul, se va efectua o alta extragere. Extragerile se fac cu ajutorul www.random.org.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri