Concurs: castiga 2 seturi premium Aperol!

Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 2 seturi premium Aperol (fiecare contine o sticla de Aperol, o sticla de prosecco (Cinzano) si doua pahare, setul complet pentru preparea unui Aperol Spritz ca la carte.

Concurs: castiga 2 seturi premium Aperol!

Datorita versatilitatii sale, Aperol a devenit bautura alcoolica cel mai bine vanduta din Italia si continua sa se bucure de o crestere puternica atat in Italia, cat si in strainatate.

Este o bautura plina de viata care evoca stilul de viata italian, de la momentul de consum al aperitivelor pana la momentele serilor petrecute in oras. Insorit si plin de vitalitate, gustul Aperol unic este delicios si italian, dar cu o nota total internationala, in special in ceea ce priveste Aperol Spritz, care devine un aperitiv apreciat la nivel global.

Aperol Spritz este aperitivul perfect, caracterizat prin culoarea portocalie si gustul unic gratie retetei neschimbate pe baza de infuzie de ingrediente selectionate, cum ar fi bitter, portocale dulci si multe alte plante (inclusiv rubarba) si radacini in proportii perfecte.

Se prepara foarte usor si are atingerea gustului delicios al sampaniei sau al Prosecco. Reteta este atat de simpla, cat ai spune 3,2,1 si tot ce trebuie sa faci este sa schimbi paharele obisnuite cu cele mari de vin, sa le umpli cu cuburi de gheata, sa adaugi o felie de portocala, 3 parti de Prosecco sau orice alt vin spumant sec, 2 parti Aperol si apoi un strop de apa minerala, pentru a da savoare evenimentului.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea „Ce culoare are Aperol Spritz?”

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 30.09.2013

CONCURS INCHEIAT. Castigatorul a fost anuntat aici

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri