Concurs: Castiga doua parfumuri Especially Escada Elixir!

ELLE si Escada va invita la concurs! Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 2 parfumuri Escada Elixir (50 ml)!

Concurs: Castiga doua parfumuri Especially Escada Elixir!

Escada Elixir este noul parfum de dama al casei Escada, menit sa intregeasca linia Especially cu o aroma intensa, speciala, de seara.

Mireasma intensa a trandafirilor infloriti in adierea serii, dezvaluie o lume plina de senzualitate pentru femeia Escada, spontana si eleganta. Imagineaza-te intr-o gradina plina de trandafiri, la apus, intr-o rochie lunga, fluida, roz.

Parfumul: Especially Escada Elixir a fost creat in jurul notelor intense de trandafir, imbogatite cu note profunde de vanilie de Madagascar, patchouli si para gurmanda.

Rezultatul, un parfum rafinat si sofisticat, dulce si delicat, precum o gradina plina de flori in adierea amurgului.

Notele de baza confera o senzualitate aparte parfumului, prin amestecul matasos de vanilie si patchouli.

Combinatia cu acordurile delicate florale de trandafir dezvaluie o esenta puternica, intensa perfecta pentru seara. Parfumul opulent, floral dezvaluie o lume plina de senzualitate si fericire pentru femeia moderna.ESCADA-ELIXIR_Lxh_404x404px

Bar Refaeli este imaginea ESCADA Elixir, model israelian care apare si pe coperta ELLE septembrie. Campania de promovare o prezinta pe Bar frumoasa si vesela intr-o gradina englezeasca plina de trandafiri rosii. Intr-o rochie roz, foarte vaporoasa, Bar se plimba desculta printre flori, tinandu-si pantofii in mana. Ipostaza in care este surprinsa sugereaza senzatia de libertate si naturalete, caracteristici prin care parfumul exprima atitudinea pozitiva fata de viata…

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea „Ce vedeta este imaginea parfumului Especially Escada Elixir?

Concursul se incheie in data de 10.09.2013 

CONCURS INCHEIAT. CASTIGATORII AU FOST ANUNTATI AICI

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din concursuri