Castiga un curs de machiaj profesional, in valoare de 370 euro, organizat de Scoala BEAUTY ONE!

Raspunde la intrebare si castiga un curs de machiaj profesional! ELLE.ro impreuna cu BEAUTY ONE Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional iti ofera oportunitatea de a face primul pas in cariera de make-up artist.

Castiga un curs de machiaj profesional, in valoare de 370 euro, organizat de Scoala BEAUTY ONE!

BEAUTY ONE Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional a fost creata in anul 2007, din pasiunea doamnei doctor estetician Manuela Ravescu pentru frumusete si pentru aplicarea principiilor de medicina in domeniul esteticii.

Scoala de cosmetica Beauty One isi propune sa contribuie la cresterea ofertei de servicii de inalta calitate in domeniul esteticii din Romania, prin expertiza specialistilor si medicilor partneri asigurand educatia esteticienelor-eleve in spiritul principiilor medicale si estetice de profil, astfel incat femeile din Romania sa aiba acces la profesionisti in acest domeniu!

Echipamentele existente in scoala sunt de ultima generatie, iar corpul didactic ofera fiecarui cursant in parte atentia si pregatirea necesara pentru a dobandi competentele necesare practicarii acestei profesii.

Valorile Scolii de Cosmetica Beauty One asigura centrarea demersului educational in totalitate pe calitatea serviciilor ce vor fi oferite in viitor de catre eleve pacientelor lor, accesarea continuua a celor mai noi informatii si tehnologii din domeniu.

Cursul de machiaj profesional are o durata de 4 saptamani, iar la finalizare se elibereaza Certificat de Absolvire de la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei in meseria de machior.

Veti invata despre:

 • Analiza si diagnosticul tipului de ten
 • Cunoasterea produselor profesionale de machiaj
 • Baza de machiaj
 • Structura fetei si machiajul corector
 • Colorimetrie si teoria luminii
 • Machiaj de zi
 • Machiaj transparent (nude)
 • Machiaj de seara
 • Machiaj foume sau smokey eyes
 • Machiaj glamour
 • Machiaj de mireasa

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea Ce durata are cursul de machiaj profesional'?

Concursul se incheie in data de 22.09.2013

CONCURS INCHEIAT. Castigatoriul a fost anuntat aici

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri