Zeruya Shalev – Thera (carte)

Zeruya Shalev este o scriitoare foarte iubita in Romania da­torita romanelor sale anterioare – Viata amoroasa si Sot si sotie

Zeruya Shalev – Thera (carte)

Thera este ultima parte a acestei trilogii care exploreaza chirurgical teritoriile vietii de cuplu. Daca in Viata amoroasa avem de-a face cu pasiunea de neinteles pe care o tinara o nutreste pentru un barbat pervers si ma­nipulator, in Sot si sotie cu calvarul cotidian al unui cuplu care se destrama, Thera este despre ruptura si posibilitatea unei noi iubiri.

Ella Muller decide sa puna capat agoniei in care se afla casnicia ei, dupa mai bine de zece ani im­pre­u­na cu Amnon. Desigur, inca din momentul in care acesta paraseste locuinta la cererea ei, lasind-o singura cu un baiat de sase ani, Ella descopera ca explozia de liber­ta­te la care sperase atit nu se produce. Rudele n-o inteleg, angoasele nesigurantei ii dau tircoale, iar sentimentul vinovatiei se cuibareste in sufletul ei. Intilnirea cu Oded, si el in plin proces de despartire si tata a doi copii, pare de-a dreptul miraculoasa. Ramine sa descoperiti voi daca cei doi isi vor gasi locul in noua geografie familiala.

Mihaela Frank

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle