Sanatatea are gust, de Dr. Mihaela Bilic (carte)

Dr. Mihaela Bilic revine in aceasta toamna cu un nou proiect editorial ce promite a deveni o carte de referinta pentru toate persoanele interesate de un stil de viata sanatos prin alimentatie.

Sanatatea are gust, de Dr. Mihaela Bilic (carte)

Impreuna cu editura Curtea Veche, autoarea pregateste volumul Sanatatea are gust, un proiect aplicat de prezentare a regulilor nutritiei sanatoase ce va aparea pe piata in luna octombrie 2011.

In cele 640 de pagini ale cartii, Mihaela Bilic ofera sfaturi de nutritie pentru toti membrii familiei, de la mic la mare, pentru toate gusturile si pentru toate nevoile. Fiind structurat in 55 de capitole usor de parcurs, volumul se citeste cu placere si foloseste un limbaj lesne de inteles, astfel incat oricine poate avea acces la o viata mai sanatoasa prin nutritie.

Volumul, ilustrat cu fotografii sugestive, isi propune sa clarifice orice nelamuriri legate de mancare, sa ajute publicul sa recunoasca un produs sanatos in avalansa mesajelor publicitate sau a etichetelor colorate si sa ii ajute pe cei care au inteles ca alimentatia este cheia catre o viata mai buna sa isi creeze o dieta diversificata si echilibrata cu resurse minime.

Dincolo de capitolele dedicate grupelor de varsta, in volum veti putea gasi si diete recomandate in diferite tipuri de afectiuni: de la imunitate scazuta la afectiuni cardiovasculare, sedentarism, obezitate, alergii, anemie, afectiuni ale ficatului sau rinichilor. De asemenea, volumul contine sfaturi pentru adaptarea alimentatiei in functie de sezon, de stilul de viata si de preferintele culinare.

„Am scris aceasta carte pentru toti cei care doresc sa stie putin mai mult despre mancare. Am incercat sa uit ca sunt medic şi m-am adresat voua cu toata sinceritatea, de pe pozitia unui prieten care va stie nevoile, dar si slabiciunile. Pe langa informatii ştiintifice, veti gasi aici o parte din secretele alimentelor şi multe sfaturi practice astfel incat sa alegeti produsele care va hranesc corpul si va satisfac sufletul. Mancarea este si trebuie sa ramana una dintre placerile vietii”, declara Dr. Mihaela Bilic.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle