Mecanica inimii de Mathias Malzieu

O minunata poveste pentru adulti, plina de poezie, umor si candoare, romanul lui Mathias Malzieu (membru al formatiei rock frantuzesti Dionysos) porneste de la o idee geniala:  Jack se naste la Edinburgh, in 1874, in cea mai friguroasa zi din istoria lumii si ingheata pe loc.

Mecanica inimii de Mathias Malzieu

Pentru a supravietui, o moasa inteleapta, jumatate vrajitoare, jumatate saman (pentru care micutul va nutri mereu o mare tandrete), ii inlocuieste inima cu un ceas. Acesta ii va permite lui Jack sa supravietuiasca, insa doar cu conditia sa evite orice emotie. Mai ales cea mai puternica dintre toate emotiile: iubirea.

Dupa cum e lesne de ghicit,  Jack se va indragosti, in cele din urma. Aleasa „inimii“ lui e o tinara care cinta pe strazi, iar cind aceasta dispare, eroul nostru cu inima de ceas va porni sa o caute intr-o aventura plina de peripetii.

Inima sa, atit de fragila, va fi supusa la incercari grele si va trebui sa faca fata la tot ceea ce inseamna deliciile si chinurile iubirii. Va garantez ca si inimile voastre, chiar daca mult mai rezistente, vor bate la unison alaturi de  ceasul acestui personaj fermecator. Si nu va ingrijorati daca aceasta poveste de iubire magica va trezi pentru un timp copilul din voi – veti descoperi emotii pe care, poate, nu le-ati mai trait de mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle