Invitatie din partea Editurii Polirom catre Membrele Clubului de Carte ELLE

Pina la urmatoarea intilnire a Clubului de carte ELLE (la sfirsitul lunii octombrie), va transmitem invitatia Editurii Polirom la o lansare care sintem sigure ca nu va va lasa indiferente.
 

Invitatie din partea Editurii Polirom catre Membrele Clubului de Carte ELLE

Dragi Membre ale Clubului de Carte ELLE,

La cea mai recenta intilnire la care am avut ocazia sa ne vedem cu o autoare Polirom, cineva m-a intrebat – cu o usoara retinere, parca – daca eu citesc si chick-lit. Raspunsul pe care l-am formulat atunci il reaiu acum: da, citesc carti apartinind genului chick-lit. Le parcurg cu bucurie de fiecare data cind simt nevoia sa citesc un roman care sa ma binedispuna; ori de cite ori cind am chef sa intilnesc eroine independente, volubile si cochete, care isi pierd adesea cumpatul, dar niciodata optimismul.

Va invit si pe voi sa descoperiti o astfel de carte saptamina viitoare, alaturi de Mihaela Frank, Aurora Liiceanu si Irina Pacurariu.

Este vorba despre Clubul de pe 5th Avenue, penultimul roman al lui Candace Bushnell, scriitoarea cunoscuta pretutindeni in lume datorita bestsellerului Sex and the City.

Clubul de pe 5th Avenue – sau despre materialismul vietii urbane, aglomeratia si viteza metropolei. O poveste plina de umor, voluptate si suspans despre bani si celebritate, despre putere si pericolele sale, despre dorinta de ascensiune sociala si dezamagirea visurilor spulberate, proiectata pe fundalul elegant si stralucitor al Manhattanului zilelor noastre. .

Va asteptam cu drag miercuri, 6 octombrie, incepind cu ora 19.00, in locatia Redd’s din Afi Palace Cotroceni – cafeneaua Roc-a-fella.

  • Un eveniment Polirom & Redd’s.

Cu cele mai bune ginduri,

Oana Boca,
Director de promovare si PR Polirom

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle