Yoga, pe intelesul tuturor

Iti doresti echilibru emotional, alinare, flexibilitate, o postura gratioasa, supla si o conditie fizica demna de Pinterest? Yoga e cheia catre toate aceste scopuri.

Yoga, pe intelesul tuturor

Hotpod Yoga

CE ESTE: Hotpod Yoga este un nou mod de a face Yoga Vinyasa, intr-un studio gonflabil incalzit, cu ambient relaxant, ce favorizeaza detasarea de stresul cotidian.

Acest tip de yoga ofera un echilibru intre posturile dinamice si cele pasive, sincronizate cu respiratia.
Yoga „la cald tonifiaza muschii, dezvolta rezistenta fizica, contribuie la detoxifierea organismului si confera o stare de serenitate. Caldura din interiorul studioului sprijina cresterea flexibilitatii si acest tip de exercitiu e la fel de accesibil atat persoanelor care nu au practicat niciodata yoga, cat si sportivilor de performanta.
DETALII: 60 de minute / 50 lei.
UNDE: Hotpod Yoga Bucuresti, www.hotpodyoga.com.

Daanasana Yoga

CE ESTE: Daanasana Yoga este o practica eficienta de imbunatatire a posturii, acest tip de yoga avand la baza Hatha Yoga. Practicarea Daanasana Yoga pune accentul pe intarirea muschilor spatelui, pe alungirea coloanei vertebrale si poate imbunatati functionarea aparatului digestiv. Programul, care e disponibil in exclusivitate la W by World Class, a fost creat de Julio D. Papi, un adevarat guru in lumea sportului.
DETALII: 600 de minute, 300 euro.
UNDE: W by World Class Holistic Urban Oasis, www.worldclass.ro.

Ashtanga Yoga

CE ESTE: Ashtanga Yoga este un stil de Hatha Yoga, ha reprezentand soarele si tha, luna. Acest tip de yoga are un stil mai dinamic care se foloseste de un flux constant de miscari si de o respiratie constienta pentru a trece dintr-o postura in alta. Alaturi de respiratie si de postura, stilul Ashtanga canalizeaza atentia intr-un singur punct, favorizand acel echilibru dintre minte si corp. Aceasta practica e recomandata persoanelor foarte ocupate, care nu dispun de mult timp pentru purificarea interioara.
DETALII: 90 de minute/remunerarea se face prin donatii.
UNDE: Anahata Yoga, www.anahata.ro.

O abordare holistica

CE ESTE: Holistic Hatha e una dintre cele mai eficiente metode de a-ti intari musculatura si de a-ti imbunatati flexibilitatea intr-un mod static. Exista doua modalitati de tonifiere musculara: prin contractii izometrice (care se realizeaza prin posturi ale corpului ce modifica tensiunea muschilor si produc caldura, specifice Hatha Yoga) si prin contractii izotonice care se realizeaza prin lucrul mecanic (miscari ce se regasesc de obicei in fitness, aerobic si in Ashtanga Yoga sau Vinyasa Flow). Cu ajutorul acestei practici poti obtine un plus de flexibilitate, tonifiere musculara, eliminarea anxietatii si multe alte efecte terapeutice.
DETALII: 600 minute / 270 lei
UNDE: Purna Yoga, www.purna.ro.

Yoga tibetana

CE ESTE: Alaturi de exercitiile de Hatha Yoga, aceasta practica adauga elemente de yoga tibetana, care presupune constientizarea fiecarei asane in momentul realizarii. Exercitiile sunt dinamice si au in vedere activarea fiecarei chakre, nu doar prin miscare, ci si prin sunet (rostirea unor mantre) si respiratie. Clasele de yoga au ca scop linistirea mintii, atingerea si constientizarea unui sentiment de liniste, asemanator starii premergatoare meditatiei.
DETALII: 90 de minute/50 de lei.
UNDE: Scoala Iubirii, www.scoalaiubirii.ro.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty